Runes of Magic, açık betaya geçti

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Runes of Magic, açık betaya geçti
BASIN BÜLTENİ

28.09.2009

Dünyanın lider oyun üreticilerinden K2 Network’ün yayımladığı, günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst (www.gamersfirst.com), Türk oyuncular için özel olarak Türkçe hazırlanan Runes of Magic oyununun açık beta versiyonunu tüm oyunculara açtı.

Runes of Magic, açık betaya geçti


Açık betaya geçişle birlikte GamersFirst ekibi sunuculardaki tüm bilgileri sıfırlayarak tüm oyunculara yeni bir başlangıç imkanı sunuyor. Bu sıfırlama işlemi açık betaya geçişe özel bir işlem ve bir daha tekrarlanmayacak. Açık beta sürecinde yaratılan yeni karakterler üzerinde gelecekte bir değişiklik yapılmayacak. Açık betada ayrıca Bitkicilik (Oyuncular kişisel evlerinde değişik bitkiler yetiştirebiliyor), Destansı Silah Görevleri (Oyuncular destansı silahlar yaratabiliyor), Goblin Madenleri (Yeni Özel Bölge), Kişisel Ev Değişiklikleri (Oyuncular geliştirilmiş arayüz ile önceden sahip oldukları evleri kullanabiliyor, önceden yerleştirilmiş mobilyalar otomatik olarak geri alınabiliyor) gibi özellikler de yer alıyor. Bununla birlikte 3 değişik oyun içi evcil hayvan (Küçük Dev, Pembe Tohumcuk ve Goblin), oyuncuları maceralarında yalnız bırakmamak için, Runes of Magic websitesindeki mağazadan oyunculara sunuluyor. Oyunu indirmekle zaman kaybetmek istemeyen oyuncular oyunun kurulum DVD’sini tamamen ücretsiz olarak https://www.runesofmagic.com.tr/dvd sayfasından sipariş verebilirler.

Runes of Magic, açık betaya geçti


Gamersfirst, Topluluk Yöneticisi Doruk Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Runes of Magic kapalı betası gayet başarılı geçti ve açık betaya geçtiğimiz için çok sevinçliyiz. Gelecekte ekleyeceğimiz yeni içerikleri ve büyüyen oyuncu kitlemizle yakından çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum’’ diyor.

Runes of Magic, yeni nesil fantezilerinin Türkçe olarak yeniden tanımlandığı muhteşem bir MMORPG! Ücretsiz oynanan Runes of Magic Türkiye’deki tüm oyunculara yürek hoplatan bir PvP savaşları ve kapsamlı bir “Çifte Sınıf” sistemi sunuyor! Runes of Magic dünyasına girdiğinizde büyülü yaratıklarla savaşacak, yok edilen bir krallığın sırrını çözeceksiniz. Runes of Magic’in bu versiyonunu mevcut versiyonlardan farklı kılan en önemli özelliği dilinin Türkçe, yaklaşımının Türkiye’ye özel olması. Runewaker ve GamersFirst geliştirme ekipleri zorlu bir çalışma yürüterek Runes of Magic’in Türk kültürüne uygun olmasını sağladılar.

Runes of Magic, açık betaya geçti


Runes of Magic’te neler var?

• Free2play: Sabit aylık ödeme olmaksızın ücretsiz indirme ve oynama imkânı

• Tüm oyun içeriği tamamen Türkçeye uyarlandı. Dekorasyonlar, zırhlar, silahlar ve diğer eşyalar Türk kültürüne uygun olacak şekilde tasarlandı.

• Kendi evinize sahip olun, yüzlerce seçenek arasından seçebileceğiniz mobilyalarla döşeyin ve arkadaşlarınızı ağırlayın!

• Altı ana sınıf ile geniş kapsamlı sınıf sistemi ve yan sınıfları seçebilme imkânı. “Çifte sınıf” sistemi oyunculara mevcut olan sınıflardan ikisini seçme ve isteğe özel kendi karma sınıflarını yaratmak için bu iki sınıfın yeteneklerini karıştırma ve eşleştirme imkânı veriyor.

• Dinamik eşya geliştirme imkânları: Eşyaları daha güçlü hale getirmek için geliştirin.

• Düello, arena savaşları, klan savaşları, sunucu sunucuya karşı, oyuncu oyuncuya karşı (PvP) ve karanlığın ve aydınlığın güçlerinin savaşında taraf seçme, her biri kendine has, eşsiz ödüllere ve bonuslara sahip olan etkin bir oyuncu sıralama sistemi.

• Tekrarlanan günlük görevleri içeren mevcut 600‘ü aşkın görev ve sürekli eklenen birçok yeni görev.

• Klanınızı yaratın ve başkent Varanas’ta muhteşem bir “Klan Evi”ne sahip olun!

• Maceraya başladığınız ilk andan itibaren mevcut olan tonlarca farklı binek hayvanı ile zafere koşun!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Runes of Magic, açık betaya geçti
İlginizi Çekebilir