Runes of Magic büyüsünün sırrı!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Runes of Magic büyüsünün sırrı!
GamersFirst Türkiye ekibi Türk oyunculara verdiği önemi gösteriyor ve en popüler oyunlarından Runes of Magic’i Türkçe olarak yayınlayarak Türk oyun sektörüne yatırımlarda bulunuyor. Bununla da kalmayan ekip, müşteri desteğini de tamamen Türk dilinde sağlıyor ve artan talep karşısında oyuncularını her gün yeni bir sürprizle buluşturuyor.

Runes Of Magic’in (RoM) Türkçe versiyonuna (www.ROMTR.com.tr), Türk oyuncuların gösterdiği olağanüstü ilginin arkasındaki nedenlere her gün bir yenisi ekleniyor.

GamersFirst artan talepleri karşılamak üzere oyun içi mağazasında 100 yeni eşya daha sergiliyor. Onlarca farklı binek hayvanının da yer aldığı yeniliklere önümüzdeki haftalarda daha fazlası da eklenecek. Eşya almakta kullanılan elmasların (diamond) fiyatları da yeniden ayarlandı; artık RoM elmasları oyunun diğer sürümlerindekinden çok daha ucuz. Ayrıca eşya fiyatları da diğer sürümlerdekiyle ya aynı ya da onlardan daha düşük fiyatlı olacak şekilde yeniden düzenlendi. Böylece Türk oyuncuların alım gücü de büyük ölçüde artırılmış oluyor.

RoM’in başarısının ardında baştan başa Türkçe müşteri desteği olmasının da altını çizmek gerek. Son derece dinamik çalışan ROM ekibi tüm soru ve sorunları zamanında çözerek oyuncuların Rom’un keyfini çıkarmalarına yardımcı oluyor.

GamersFirst Türkiye Ülke Müdürü Gülümser Baran Şen görüşlerini şöyle dile getiriyor: “RoM TR topluluğu çok hızlı bir büyüme gerçekleştiriyor. RoM TR’nin başarısı, oyunun tamamen yerelleştirilerek Türk dilinde hazırlanmış olmasının yanı sıra, müşteri destek hizmetinin de yine Türkçe olarak veriliyor olmasında yatıyor. Türkiye pazarına büyük yatırımlar yapıyoruz ve GamersFirst olarak Türkiye’ye özgü daha fazla içerik yaratma misyonumuzu sürdüreceğiz. Oyunun bu versiyonunun üretimi, ekibimizin Türk üyeleri tarafından sürdürülüyor. Ayrıca ülkede daha çok istihdam fırsatı geliştirmeye de kararlıyız. Oyuncuları mutlu etmek bize son derece büyük bir sevinç veriyor. Yenilik ve sürprizlerimize her gün bir yenisini ekliyoruz,” dedi.

GamersFirst ayrıca RoM TR'ın ücretsiz DVD sayfalarını ziyaret edip bu servisi kullanan oyun tutkunlarına her hafta ücretsiz DVD de gönderiyor.

RoM, sayısı artan oyuncuların ihtiyaçlarını en mükemmel şekilde karşılamak üzere ikinci sunucu olan Rumeli sunucusunu da hizmete almış bulunuyor. Oyuncu performansını yakından takip eden RoM ekibi Türkiye’de bu alanda da bir ilke imza atıyor.

Runes of Magic oyunu, GamersFirst portalında bulunan https://www.gamersfirst.com/runesofmagic adresinden ücretsiz indirilip keyifle oynanabiliyor. Oyun içi gelişmeleri ve sohbetleri yakında takip etmek oyuncular ise aşağıdaki adresleri kullanabiliyor:

Facebook – https://www.facebook.com/pages/Runes-of-Magic-TR/89935352902
Twitter – www.twitter.com/runesofmagictr
Topluluk Forum(ları)- https://forums.gamersfirst.com/index.php?showforum=207

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Runes of Magic büyüsünün sırrı!
İlginizi Çekebilir