Himura ve Shishio karakterleri Jump Force oyununa katıldı

Korhan ONUK 28.11.2018 - 14:56
Himuro ve Shishio dövüşe dahil oluyor.

Bandai Namco, birden çok anime evrenini bir araya getirecek olan dövüş oyunu Jump Force için bir video yayımladı. Yayımlanan yeni video gösteriyor ki; Rurouni Kenshin evreninin iki karakteri Himura Kenshin ve Shishio Makoto oyuna katılıyor.

Himura Kenshin ve Shishio Makoto, Jump Force'a katılıyor.

Birçok anime evrenini bir araya getirecek olan dövüş oyunu Jump Force'a, Rurouni Kenshin evreninin iki karakteri Himura Kenshin ve Shishio Makoto da katıldı. Yayımlanan fragmanda iki karakterin birbirleri ile savaşlarına şahit oluyoruz.

Jump Force'a eklenecek olan Shishio Makoto, oyunda ateşi baz alan saldırılar kullanacak. Kılıcını bu ateş saldırıları ile birleştirecek olan karakter oldukça ilginç duruyor. Eklenecek diğer karakter olan Himura Kenshin ise dövüş stilini aldığı Battojutsu'yu kullanıyor. Videoda Himura Kenshin'in bilinen yeteneklerinden Amakakeru Ryu no Himareki'yi (Cennetten Yükselen Ejderha'nın Parıltısı gibi bir anlamı var) kullandığını görüyoruz. 

Jump Force, 15 Şubat 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunda Naruto, Bleach, One Piece gibi birçok oyundan karakterler göreceğiz. Siz bu yeni duyurulan iki karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2018 07:23
Kenshin favori karakterlerimdendir, sevindim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rurouni Kenshin karakterleri Jump Force oyununa katıldı
İlginizi Çekebilir