Russell Crowe Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 30.03.2021 - 13:13
Birçok önemli yapımda boy gösteren ünlü oyuncu Russell Crowe Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna karılan isimlerden biri oldu.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Russell Crowe Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katılan oyunculardan biri oldu. Gladiator filminde gösterdiği performans ile Oscar heykelciğini kucaklayan ve bu ödüle iki kez daha aday olma başarısını gösteren ünlü oyuncu Unhinged (Dengesiz) filmi ile seyircinin karşısına geçmişti.

Russell Crowe Thor: Love and Thunder kadrosunda yer alacak

Ünlü oyuncunun bu filmde hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli değil. Gelen haberlere baktığımızda ise ufak bir sürpriz sahne ile karşımıza çıkabileceği de konuşuluyor. Hatırlarsanız Thor: Ragnarok filminde Matt Demon sürpriz bir sahne ile karşımıza çıkmış ve yer aldığı bu sahne ile yüzümüzde tebessüm oluşmasını sağlamıştı. Bu konuda resmi bir açıklama olmasa da oyuncunun benzer bir sahne ile karşımıza çıkma ihtimali de bulunuyor.

Yine aynı şekilde Matt Demon, Luke Hemsworth ve Sam Neill üçlüsünün bir önceki filmdeki kısa rollerini yenileyeceği de gelen haberler arasında. Yani benzer bir piyes sahnesi ile Thor: Love and Thunder filminde karşılaşma ihtimalimiz oldukça yüksek de diyebiliriz. İşte Russell Crowe da bu piyes içerisinde yer alan yeni isim olabilir.

Russell Crowe Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı

Kısa bir rol olsa da bu kısa rol ile birlikte Russell Crowe da hem Marvel Sinematik Evreni hem de DC Sinematik Evreni içerisinde yer alan oyuncular kervanına katılmış olacak. Ünlü oyuncu Man of Steel filminde Superman'in babası Jor-El karakterine hayat vermişti. Son olarak Justice League Snyder Cut versiyonunda bu karakterin sesiyle de karşımıza çıkmıştı.

Thor: Love and Thunder oyuncu kadrosu

Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan Thor: Love and Thunder filminde başrolleri Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson ve Christian Bale gibi isimler paylaşacak. Christian Bale'i bu filmde Gorr the God Butcher rolü ile izleme şansına sahip olacağız. Bu oyuncular dışında Jaimie Alexander, Sif rolü ile tekrar MCU'da boy gösterirken filmin aynı zamanda yönetmenliğini yapan Taka Waititi, sevilen karakter Korg rolü ile ekranlarda boy gösterecek. MCU yeni fazının önemli filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 15:32
En son reisin 70 kilo fazlasi vardi bu yeni rol ile umarim eski sagligina kovusur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Russell Crowe Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir