Russo Kardeşler hayallerindeki MCU projesini açıkladı

Ersin Kılıç 15.07.2022 - 16:33
Winter Soldier, Infinity War ve Endgame gibi filmlere imza atan Russo kardeşler hayal ettikleri MCU filmi konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Netflix platformuna yaptıkları Grey Man filmi ile gündemde gündemde olan Russo Kardeşler'i eminim biliyorsunuzdur. Bana göre Marvel Sinematik Evreni'nin en iyi filmlerine imza atan ikili daha önce Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmleri ile karşımıza çıkmıştı. Ünlü yönetmenler katıldıkları bir söyleşide bu sefer de hayallerindeki MCU projesi hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Russo Kardeşler'in hayallerindeki MCU projesi: Secret Wars

Deadline sitesi ile bir söyleşi yapan Russo Kardeşler, hayal ettikleri MCU projesinin Secret Wars olduğunu açıklamış. “Marvel'e olan sevgimiz, çocukken okuduğumuz kitaplara, aşık olduğumuz kitaplara dayanıyor” diyen Joe Russo “Büyürken hayran olduğumuz tek seri ise Secret Wars idi.” ifadelerine yer vermiş.

Russo Kardeşler hayallerindeki MCU projesini açıkladı

Daha önce de Secret Wars ile ilgili bazı açıklamalar yapan ikili olası bir film ile ilgili ise şu düşünceleri paylaşmış; "İnanılmaz derecede iddialı olmakla beraber Infinity War ve Endgame'den daha büyük olurdu. Ama bu büyük bir iş. Bu iki filmi yapmak çok zordu. Yani, bu ikisinden daha büyük iki film daha yapmayı hayal etmeye çalışmak oldukça çılgın bir düşünce" 

Diğer taraftan MCU için önümüzdeki büyük hikaye hala belirsizliğini koruyor. Yeni Avengers filmi ve büyük olaylarla ilgili açıklamaların ise D23 etkinliğined duyurulması bekleniyor. Zaten Kevin Feige yaptığı açıklamada yeni detayların çok yakında paylaşılacağını belirtmişti.

Secret Wars filmi muhakkak gelecektir ama bu film için daha önümüzde uzun bir zaman olduğunu tahmin etmek çok zor değil. Zira ipuçlarını görmeye başladığımız X-men karakterlerinin öncelikle MCU'ya dahil edilmeye başlaması gerekiyor.

1984 yılında yayınlanan ve 12 bölümden oluşan Secret Wars hikayesinde Beyonder tarafından Battleworld olarak bir yere götürülen Avengers, X-Men, Fantastic Four ve diğer Marvel karakterlerinin buradan çıkma hikayesine ve birbirleri ile olan mücadelelerine yer verilmişti.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2022 11:01
MCU için önümüzdeki yeni hikaye belirsiz değil ki. Yeni hikaye, Shang-Chi filmindeki On Yüzük ile ilgili zaten. Shang-Chi filminin son sahnesinde bu belli oldu. Siz izlemediniz sanırım.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2022 11:39
Avengers diyo knk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2022 02:24
Avengers secret Wars en iyi Marvel filmi olacak bakalım 24 temmuz comic con etkinliğinde tarihi açıklanırmı?
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2022 11:45
büyük heyecanla bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Russo Kardeşler hayallerindeki MCU projesini açıkladı
İlginizi Çekebilir