Yönetmen Russo kardeşler Marvel fanlarıyla adeta dalga geçiyor

Furkan Güler 25.12.2018 - 04:24
Avengers: Endgame'in yönetmenler internet gündemini takip etmeyi unutmuyorlar

Avengers serisini milyonlarca seyirciye ulaştıran Marvel'ın kaliteli yönetmenleri Russo kardeşler, bu kez Twitter'da ilginç bir olayın daha altına imzalarını attılar. Eğer Marvel sinematik evreninde rol almış oyuncularını internetten takip ediyorsanız, Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'un dahil olduğu "Kazak günü" fotoğrafını görmüşsünüzdür. Çirkin bir kazak giyerek arkadaşlarıyla buluşan Reynolds ile dalga geçen Jake Gyllenhaal ve Jackman'ın bulunduğu kare internette ünlü olmuştu.

Avengers yönetmenlerinden güldüren paylaşım

Russo kardeşler Marvel hayranlarıyla adeta dalga geçiyor

Bu fotoğrafı düzenleyerek kendi Twitter profillerine koyan Russo kardeşler ise ilgili akıma farklı bir şekilde yaklaştı. Yayınlanan fotoğrafa baktığımızda muhtemelen Russo kardeşler, Marvel hayranlarına bakıp bakıp gülüyorlar. Film hakkında sadece kısa bir fragman yayınlayan Russo kardeşler, başka herhangi bir bilgi paylaşmadılar. Marvel hayranlarıyla adeta dalga geçen yönetmenlerin bu hareketi oldukça sevildi.

26 Nisan tarihinde vizyona girecek olan Avengers Endgame, büyük bir izleyici kesimi tarafından bekleniyor. Bakalım filmin gişesi, Avengers Infinity War kadar fazla olacak mı? Hep beraber göreceğiz. Bazı oyuncuların Marvel sinematik evrenine veda edeceğini öğrendiğimiz filmin sonu merak konusu oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Russo kardeşler Marvel hayranlarıyla adeta dalga geçiyor
İlginizi Çekebilir