Rust konsol sürümü için ilk tanıtım videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 2.03.2021 - 11:43
PC versiyonu ile hatırı sayılır bir oyuncu sayısına ulaşan Rust, bu sefer de konsol oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hayatta kalma dinamiklerinin oldukça büyük bir önem teşkil ettiği Rust, bu sefer de konsol sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 8 Şubat 2018'de Steam üzerinden yayınlanan ve hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşan oyunun konsol sürümü duyuruldu ve bu sürüm için bir tanıtım videosu da yayınlandı.

Rust çok yakında konsollara geliyor

Double Eleven firması yayınladığı video ile oyunun konsol sürümüne ait görüntüleri oyuncular ile paylaştı. Rust Console Edition ismi ile çıkacak olan oyunun bu sürümü için daha çok dedikodular ortaya çıkmış fakat yapım ekibi bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti. ESRB tarafından listelenen oyunun konsol sürümü Aralık 2019'da duyurulmasına karşın sonrasında bu sürüm ile ilgili bir gelişmeye tanıklık edememiştik. 

Firmanın sosyal medya hesaplarından yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda hayatta kalma dinamiklerinden çok çatışma dinamiklerine yer verildiğini görüyoruz. Yine aynı açıklamada 29 mart 2021'de oyun için özel bir beta süreci başlayacağı da belirtilmiş. Kapalı ve sınırlı oyuncunun alınacağı bu beta versiyonunda teknik öğeler ve oyunun konsol işleyişi üzerine geri bildirimler alınacak. PS4 ve Xbox One için geliştirilen ve henüz çıkış tarihi belli olmayan Rust Console Edition için yayınlanan tanıtım videosuna ve oyunun açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

"Rust'taki tek amaç hayatta kalmaktır. Bunu yapmak için açlık, susuzluk ve soğuk gibi engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Ateş yakın. Barınak inşa edin. Et için hayvanları öldürün. Kendinizi diğer oyunculardan koruyun ve et için onları öldürün. Diğer oyuncularla ittifak kurun ve bir kasaba oluşturun.

Hayatta kalabilmek için ne gerekiyorsa yapın."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rust konsol sürümü için ilk tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir