Rust haritasında beliren kocaman gemi oyuncuların işine yarayacak

Mehmet Atilla Turan 7.10.2018 - 00:43
Dikkat edin, sunucudaki tek kişi siz değilsiniz.

Hayatta kalma oyunları arasında bulunan Rust, belki de halen sevilen ve sıkça oynanan küçük oyunlardan biri. Yapımcısı Facepunch Studios, durumun farkında olmasıyla beraber yapıma sürekli güncellemeler ekliyor ve oyuncuların isteklerini çoğu zaman yerine getiriyor. Son güncellemelerden birisi ise bir geminin harita etrafında dolaşması oldu. Peki bu oyuncular için ne demek?

Gemi hem hazine hem de zehir barındırıyor.

CCSC Lazarus adlı bu gemi, bir oyun günü içerisinde üç veya dört kez oyuncuların yakınına yaklaşacak ve erzak sağlayacak.  Bu erzaklar arasında sorunsuz çalışan silahlar, yiyecekler, giysiler ve elbette eşya yapımında kullanılan materyaller de bulunacak. Her ne kadar başta iyi gibi gözükse de, geminin yaklaştığını haritadaki herkes kolayca duyabilecek ve herkesin haritasında belirecek.

Kıyıya 200 metre gibi bir uzaklıkta bekleyecek olan gemiye herkesin erişimi olacak. Yani erzak için bir nevi ölüm kalım meselesi denebilir. Gemide aynı zamanda toksik ve radyoaktif maddeler de bulunacak. Oyuncuların özellikle hangi erzakları veya kutuları alacaklarına önceden dikkat etmesi gerekiyor.

The Cargo Ship güncellemesi şu an yayında ve Rust'ın Steam versiyonuna sahipseniz indirme kolayca başlatılabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2018 17:20
Rust küçük bir oyun değil. İçeriğiyle gayette büyük bir oyun. AAA oyunların hepsine sahibim ama yanlarında Rust daha fazla oynuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2018 12:48
Yıllardır destekliyorlar bu adamlar nereden para kazanıyor acep
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rust'a gelen kocaman bir gemi oyunculara erzak sağlayacak
İlginizi Çekebilir