Ryan Reynolds, Deadpool 3 hakkında sessizliğini bozdu

Merlinin Kazanı 12.03.2022 - 02:48
Shawn Levy'nin yaklaşmakta olan Marvel's Deadpool 3 filmini yönetmek için görüşmelerde bulunduğu duyuruldu.

Deadpool 3, şimdiye kadarki en büyük güncellemesini Cuma günü, yönetmen Shawn Levy'nin yaklaşmakta olan Marvel üçlemesini yönetmek için görüşmelerde bulunduğu duyurulduğunda aldı. Stranger Things, Real Steel ve Night at the Museum gibi projelerle sinema ve televizyon alanında çalışmalar yürüten Levy, Deadpool yıldızı Ryan Reynolds ile de birkaç kez çalıştı.

Deadpool 3, serinin son filmi olmasın lütfen

İkili, geçen yılın hiti Free Guy'da ve bu hafta sonu Netflix'te çıkış yapan The Adam Project'te de bir arada idi. Cuma günü Reynolds, yaptığı paylaşımda "Shawn Levy üçlememin üçüncü filmi biraz daha durağan olacak" dedi. Bunu da üç filmden de karakterlerinin photoshoplu bir posterini ekleyerek paylaştı.

Deadpool 3, Wendy Molyneaux ve Lizzie Molyneaux-Loeglin tarafından yazılacak. Deadpool ve Deadpool 2 yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick'in de senaryoya katkıda bulunmak üzere geri döneceği bildiriliyor. Şu anda yapımda hangi oyuncuların olacağına dair bir bilgi verilmedi. Ancak filmin 20th Century Fox'un Disney tarafından satın alınmasının ardından Marvel Studios tarafından piyasaya sürülen ilk yapım olacağını biliyoruz.

Marvel Studios başkanı Kevin Feige geçen yıl bir röportajda "R olarak derecelendirilecek ve şu anda bir senaryo üzerinde çalışıyoruz ve Ryan şu anda bir senaryoyu yönetiyor." şeklinde açıklama yapmıştı.

Ayrıca The Adam Project öncesinde, Levy kısa süre önce yaptığı açıklamada, Fox'un canlı aksiyon film evreninde Wolverine'i oynayan Reynolds ve Hugh Jackman'ı birlikte ekrana getirmeyi umduğunu söylemişti. Deadpool 3'te bu işbirliğinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz belli değil. Ama takipçilerinin Deadpool karakterinin, Wolverine ne kadar takıntılı olduğunu bilecektir.

Deadpool 3, serinin son filmi olmasın lütfen

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds, Deadpool 3 hakkında sessizliğini bozdu
İlginizi Çekebilir