Ryan Reynolds göremeyeceğimiz Deadpool 3 konusunu açıkladı

Ersin Kılıç 1.02.2021 - 14:34
Ünlü oyuncu Ryan Reynolds, Marvel'ın Fox'u satın almasından önce planlanan Deadpool 3 filminden kısa bir kesit paylaştı.

Deadpool 3 filmi için daha uzun bir süre beklememiz gerekiyor. Marvel her ne kadar yoluna Ryan Reynolds ile devam edeceğini açıklamış olsa da mutant evreninin ve Deadpool'un MCU'ya katılması doğal olarak biraz zaman alacak. Ünlü oyuncu Ryan Reynolds ise Disney'in Fox'u satın almasından önce planlanan Deadpool 3 filminden bahsetti ve filmin başlangıcı ile ilgili planladıkları bir hikayeyi takipçileri ile paylaştı.

Ryan Reynold, Deadpool 3 hikayesinden bahsetti

Ryan Reynolds ruh sağlığı ile ilgili katıldığı bir söyleşide Deadpool 3 ile ilgili bir açıklamaya da yer vermiş. Kendi sosyal medya hesabından da konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü oyuncu Deadpool 3 ile ilgili planlarını da belirtmiş. "Ruh sağlığı konusunda açık, dürüst ve sağlıklı tartışmalar yapmak çok önemlidir. Bu Tweet'i retweetleyerek bile bir farkındalık yapabilirsiniz." diyen Reynolds, aslında Tweet'e daha fazla ilgi olması için açıklamasına şu şekilde devam etmiş; "Eğer bu yeterli değilse Disney'in Fox'u satın almasından önce Deadpool 3 Deadpool ve Logan'ın yer aldığı Rashomon tarzı bir yol hikayesi olacaktı. Gerçekten"

Ryan Reynolds göremeyeceğimiz Deadpool 3 konusunu açıkladı

Rashomon, ünlü yönetmen Akira Kurosawa'nın en bilinen ve farklı filmlerinden bir tanesi. Gerçekliğin farklı karakterler tarafından farklı anlatıldığı bu film aynı isimli bir kısa hikayeden uyarlanmış ve 1950 yılında gösterime girmişti. Rashomon tarzı da bu filmden sonra ortaya çıkmış bir terim. Filmde yer alan karakterlerin gözünden olayların farklı şekillerde anlatıldığı bu tarza Rashomon tarzı deniyor.

Muhtemelen Deadpool 3'te de hikayeyi Deadpool ve Logan'ın gözünden iki farklı şekilde görme şansına erişecektik. İki oyuncu arasındaki dostluğu göz önüne alırsak bu aynı zamanda Hugh Jacman'ı bir kez daha Logan rolü ile görmemiz için bir fırsat da olabilirdi.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2021 09:14
Filmleri güzel olsa da ben filmde ki Deadpool un hiç komik olmadığını düşünüyorum.Senarist arkadaş biraz çizgi romanını oku da bu karakter nasıl espri yapıyor anla biraz !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 18:21
adam öldü ya Hugh jackman in oynadığı Logan öldü arkadaşım. Tekrar diriltmek tüm o dramı iyi oyunculuğu ve odulller toplamış Logan filminin çöpe atılması demektir. Bitti gitti kabulllenin artık. Anca reboot falan yapılır başka bı oyuncuyla başlanırsa olur
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2021 00:01
Logan kronolojik olarak gelecekte geciyor. Herhangi bir sey cop olmazdi. Logandan cok daha oncesinde geciyor deadpool evreni.
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 22:55
Ucunda para daha çok para varsa kimse ödülleri iyi oyunculugu takmaz kardeşim dünyanın kuralı budur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 19:25
Disney altında bunu görmemiz artık hayal bile olamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds göremeyeceğimiz Deadpool 3 konusunu açıkladı
İlginizi Çekebilir