Ryan Reynolds'un bol patlamalı yeni filminden ilk fragman geldi

Ersin Kılıç 2.10.2019 - 10:30
Patlama diyince aklımıza tabii ki Michael Bay geliyor

Deadpool filmleri ve sosyal medyada sergilediği esprili tavırlar ile hayran kitlesini büyük oranda arttırmayı başaran Ryan Reynolds'un yeni filmi 6 Underground'dan ilk fragman geldi. 13 Aralık'da Netflix'te yayınlanacak olan filmin yönetmenlik koltuğunda ise Michael Bay var. Film ile ilgili yapılan açıklama ve fragman şu şekilde;

Ryan Reynolds'un bol patlamalı yeni filminden ilk fragman geldi

6 Underground Hakkında:

Ölü olmanın en iyi tarafı nedir? Patronundan, eski sevgilinden kurtulmak değil. Sabıka kaydının silinmesi hiç değil. Ölü olmanın en iyi tarafı...özgür olabilmek. Kimse size “hayır” demeden veya yolunuzu kesmeden, dünyamıza işleyen kötülük ve adaletsizlikle savaşabilme özgürlüğü.

Karşınızda 6 Underground aksiyon dolu yeni kahramanları! Sadece yetenekleri için değil, geleceği değiştirmek adına geçmişlerini silmeye hevesli, dünyanın dört bir yanından, işlerinde en iyisi olan 6 kişi seçildi. Ekip, hayattaki tek amacı bunu sağlayabilmek olan gizemli bir lider (Ryan Reynolds) tarafından bir araya getiriliyor. O ve diğer takım arkadaşları asla hatırlanmayacak olsa da, yaptıkları her zaman konuşulacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
r.i.p.
r.i.p. 2.10.2019 21:12
Nedenini bilmediğim şekilde yönetmenliğini Michael Bay'in yaptığı tüm filmlerin fragmanında bu belirtiliyor ama michael bay'in yaptığı hangi film gerçekten kaliteli bir film, transformers filmi ve yönetmenliğini yaptığı diğer filmlerde aksiyon sahnelerindeki başarısını göstermiş bir yönetmen, kamera açıları ve aksiyon sahneleri için kaliteli bir seçim ama diğer konularda sınıfta kalan bir yönetmen, umarım filmin senaryosu, diyalogları, müzikleri ve oyunculukları iyi olurda güzel bir film izleriz sağlam bütçe koymuşlar gayet kaliteli bir film çıkabilir, ama bu unsurlar olmazsa düz mantıksız aksiyon filmi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2019 18:34
netflix belli kişilere çokta yüksek olmayan bütçeler vererek ortaya nadiren iyi şeyler çıkarıyor ayrıca bu tür filmlere yüksek bütçeler yatırarak irishman gibi garanti efsane filmler çıkarmaya çalışıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryan Reynolds'un bol patlamalı yeni filminden ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir