Ryse: Son of Rome, neden PlayStation 4'e çıkmayacak?

Emre Günen 20.09.2014 - 14:41
Cevat Yerli merak edilen soruyu yanıtladı.
Crytek'in şu sıralar fazla mesai yaptığı oyunu Ryse: Son of Rome için pek çok konu konuşuluyor. PC'ye gelecek olması, dün sizlerle paylaştığımız 4K ekran görüntüleri ve demoya ait oyun içi görüntülerinin ardından, şimdi de oyunun neden PS4'e çıkmayacağından bahsediliyor.

Hatrılarsanız Ryse, Xbox One için exclusive olarak piyasaya sürülmüş, grafikleri ile adından söz ettirmişti. Ancak iş satış rakamlarına gelince istedikleri başarıyı yakalayamadıkları da ortaya çıktı.

PC için yeniden tasarlanan oyun, 4K grafik kalitesine ulaşmasının ardından tam bir görsel şölene dönüştü. Yüksek sistem ihtiyaçlarını karşılayabilen oyuncular, PC tarihinin en kaliteli görüntülerine ulaşabilecekler.

Ryse: Son of Rome, neden PlayStation 4'e çıkmayacak?
Gelelim asıl konuya. Hakkında bu kadar konuşulan Ryse: Son of Rome neden PS4'e çıkmıyor?

Cevat Yerli, Xbox One üzerinde oyunlarını istedikleri seviyede oluşturamadıklarını ve PS4'te de yine benzer bir durumla karşılaşacakları için projeyi rafa kaldırdıklarını belirtti. Aslında PC üretildiği ve ihtiyaç duyduğu sistemi de sadece PC üzerinde elde edebileceklerini belirten Yerli'nin sözlerinden sonra PS4 için Ryse umudu artık kalmadı diyebiliriz.

Bu arada 45 dakikalık oyun içi görüntülerine de göz atmak isterseniz videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ryse: Son of Rome, neden PlayStation 4'e çıkmayacak?
İlginizi Çekebilir