S2 yaz kupası sonuca ulaştı!

Hakan Bozdemir 24.08.2013 - 20:37
Sıralama belli oldu
Nvidia Türkiye, Kingston Türkiye, Asus Türkiye ve Joygame sponsorluğunda, Euro Cups tarafından düzenlenen S2: Son Silah oyun turnuvası tamamlandı. Diğer oyunların aksine yeni bir sistem ilk defa S2 üzerinden denendi. Online olarak yapılan maçlardan sonra elemelerden son 4'e kalan takımlar maçlarını paintball arenasında gerçekleştirdi. Bilgisayar başında tecrübe edinmiş oyuncular paintball'da kozlarını paylaştı.

S2 yaz kupası sonuca ulaştı!
Takımlar ilk başta zorlandılar!
Online elemelerden, HWA. Kingston, Phoenix Gaming, DP. Kaspersky ve Phoenix GamingJR sıralamasıyla çıkan takımların paintball mücadelesi gerçekten çok çekişmeli geçti. HWA. Kingston ve Phoenix Gaming JR arasında gerçekleşen ilk maçta, ekiplerin daha önce paintball oynamamasından ve zorlu hava koşullarından kaynaklanan sorunlar yaşandı. Ama bir süre sonra oyuna alışan oyuncular işin üstesinden gelmeyi bildi. İki takımda çok güzel bir mücadele sergiledi.

Paintball etkinliğinin sonucunda, tüm klasmanda (online turnuva ve paintball akivitesi) sıralama ve ödül dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

HWA Kingston ( 2000 TL + 5 adet Asus GTX650TI )
DP Kaspersky ( 1500 TL + 5 adet 8GB Kingston HyperX Beast Bellek )
Phoneix Gaming ( 1000 TL )
Phoneix Gaming JR ( 500 TL)

Aşağıda ise S2 ekibi tarafından hazırlanmış olan video yer alıyor, iyi seyirler.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
S2 yaz kupası sonuca ulaştı!
İlginizi Çekebilir