S4 League Türkçe sürümünü piyasaya sürdü

Merlinin Kazanı 14.08.2013 - 09:44
Sporun geleceğine katılın ve özel içeriğe erişim hakkı kazanın
S4 League: ProSiebenSat.1 Games oyunun Türkçe sürümünü piyasaya sürdü. Sevilen ücretsiz çevrimiçi oyunu S4 League'i Türkiye'de resmen piyasaya sürmekten büyük mutluluk duyuyor. Aksiyon dolu bu oyunun Türk topluluğu ile buluşmasını kutlamak için geliştirme ekibi, oyunun metinlerini tamamen Türkçeye çevirmekle kalmadı, aynı zamanda yeni silah ve etkinliklerle dolu özel ve sınırlı süreli bir içerik paketi de hazırlamayı başardı.

S4 League Türkçe sürümünü piyasaya sürdü
Yalnızca Ağustos'ta ücretsiz olarak verilecek Kanlı Casus Baltası'nı alabilmek için, lansman aşaması süresince oturum açmayı sakın unutmayın. Birçok yeni elbise, silah ve farklı öğeler sizlerle buluşacak. İster bir korsan kostümü giymek veya bir Alev Katanası savurmak veya Kapsüllere biraz PEN harcamak isteyin; satın almak isteyip de bulamayacağınız hiçbir şey olmayacak.

Art arda olmasına gerek yok, oyuna sürekli oturum açmak, oyunculara birçok bonus öğesi kazandıracak. Örneğin, üç gün oynarsanız 1 Kupan Kapsül, yedi gün oynarsanız 3 G Kapsülü'nden 2 blok kazanacaksınız ve böyle böyle devam edecek.

S4 League Türkçe sürümünü piyasaya sürdü
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 17:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
S4 League Türkçe sürümünü piyasaya sürdü
İlginizi Çekebilir