Sackboy: A Big Adventure için PC çıkış tarihi açıklandı

Atıf Doğan Özcan 29.09.2022 - 12:59
PlayStation klasiği olan oylun Sackboy: A Big Adventure için PC çıkış tarihi nihayet açıklandı. Önümüzdeki aylarda gelecek oyun sayısı gittikçe artıyor.

Sackboy: A Big Adventure PC çıkış tarihi yayınlanan bir fragman ile açıklanmış oldu. Geçtiğimiz günlerde PlayStation klasiği olan oyunun Steam'e geleceği doğrulanmıştı fakat tarih konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Şimdi ise oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle beklenen o tarih nihayet açıklandı.

Sackboy: A Big Adventure PC kullanıcıları için geliyor

Sackboy: A Big Adventure için PC çıkış tarihi resmi olarak belli oldu. PlayStation, özel oyunlarının PC çıkış hızlarını gittikçe arttırdı. Yayınlanan fragman ile PlayStation özel sürümü olan Sackboy: A Big Adventure 27 Ekim 2022 tarihinde PC’ye geleceğini ve bir dizi yeni özellik içerdiğini doğruladı. Bu arada duyuru yalnızca fragman ile yapıldı

Sackboy: A Big Adventure için PC çıkış tarihi açıklandı

A Big Adventure’ın fragmanı bizzat resmi kaynak tarafından yayınlandı, ancak fragman detaylarında yer alan çıkış tarihi başka resmi bir kaynaktan onaylanmadı, duyurusu yapılmadı. Yayınlanan tek fragman İspanyolca ve PlayStation’ın Latin Amerika YouTube kanalına eklendi. Fragman erken paylaşılmış olacak ki belli bir süre sonra hemen kaldırıldı, gizliye alındı.

Fragman detaylarının doğru olduğu varsayılırsa PC oyuncuları A Big Adventure’yi denemek için bir aydan az bir süre beklemeleri gerekecek.  PC’de oyun 4K ve 120 FPS desteği içerecek ve ayrıca 21:9 ultra geniş olarak da oynayabileceksiniz. Daha önce PlayStation platformunda oynadıysanız eğer bir kez daha PC’de oynamanız için birkaç neden var çünkü oyun size farklı gelebilir.

PlayStation son dönemde kendine özel olan oyunlarını peş peşe PC Platformuna getirmeye devam ediyor. God of War , Horizon: Zero Dawn ve Marvel's Spider-Man artık PC'de mevcut.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy: A Big Adventure için PC çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir