Sackboy, Facebook’ta yeniden yaratılmayı bekliyor

Merlinin Kazanı 19.04.2011 - 13:57
LittleBigPlanet 2 ile oyna, yarat, ödülü sen kap
Sony’nin LittleBigPlanet 2 oyunu kapsamında Avrupa’da başlattığı “Yaratıcı Ol – Get Creative” dijital kampanyası, şimdi Türkiye’de! Sen de, Yaratıcı Ol Facebook Yarışmasına katılıp, Sony PlayStation 3’ten Sony BRAVIA TV’ye kadar pek çok muhteşem ödülün sahibi olabilirsin. Yapman gereken tek şey, https://www.facebook.com/sonyeurasia’ya üye olup, kendi hayal gücünü kullanarak, kendi Sackboy’unu yaratmak!

Kampanya, hayranlar arasında yaratıcılığı ateşlemek ve onları kendi başlarına yaratmaya teşvik etmek amacıyla, Sony camiasının farklı alanlarında keşfe çıkan bir dizi kısa metrajlı filmi içine alıyor. Her bir hikaye, farklı karakter ve durumları konu alırken, hepsi de, Sony’nin yaratıcılığı teşvik eden felsefesi make.believe’de; “hayal edebileceğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz” ana fikrinde birleşiyor.

Sackboy, Facebook’ta yeniden yaratılmayı bekliyor
İlk içerik dizisi, büyük beğeni toplayan PlayStation 3 oyunu LittleBigPlanet dünyasında keşfe çıkıyor. Sony tarafından piyasaya sürülen LittleBigPlanet, oyunculara oyun camiası ile paylaşmak üzere kendi dünyalarını ve düzeylerini yaratma imkanını vermesiyle ayrı bir yere sahip.

İngiltere’den sonra şimdi de Türkiye’de

Kampanyanın İngiltere’deki başarılı lansmanının ardından, bugün resmi Sony Türkiye Youtube kanalından da alt yazılı olarak izlenebilen ilk içerik, muazzam yetenekleri Sony tarafından keşfedilip özenle yetiştirilen John ve Christophe adlı iki tutkulu oyuncunun ilham verici hikayesini anlatıyor.

Haydi, yaratıcılığını Facebook’ta konuştur

Bu ilk içerik ile eş zamanlı olarak, ‘Sackboy Generator’ uygulaması ile birlikte Yaratıcı Ol (Get Creative) kampanyasının da Sony Türkiye’nin Facebook sayfasında lansmanı gerçekleştirildi. Sony hayranları, LittleBigPlanet’in ana karakteri Sackboy’u çok sayıdaki farklı özelliği kullanarak özelleştirebiliyor, dostları ile paylaşmak üzere kendi Sackboy versiyonlarını oluşturabiliyor. Kullanıcılar, uygulama ile etkileşim içine girerek kazananın aralarında bir Sony PlayStation 3 ve bir Sony BRAVIA TV’nin de bulunduğu, muhteşem ödüllere sahip olabileceği bir yarışmaya katılabiliyor.

Arkası yarın

İlk olarak 2010 yılında, Amerika Birleşik Devletleri’nde hayata geçirilen ‘Get Creative’ kampanyasının Avrupa lansmanı ise geçtiğimiz Mart ayında, İngiltere, İrlanda ve İskandinavya’da başarıyla gerçekleştirildi. Kampanyanın sonraki aşamalarında, UEFA Şampiyonlar Ligi, gelecek vaat eden Sony Music Sanatçıları ve 3D Wimbledon’dan yola çıkılarak hazırlanan hikayeler de yer alacak.

Kampanyayı canlı olarak https://www.facebook.com/sonyeurasia ve https://www.youtube.com/user/SonyTurkiye adreslerinden takip edebilirsiniz.

- Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy, Facebook’ta yeniden yaratılmayı bekliyor
İlginizi Çekebilir