Sackboy geri döndü

Ceyda Doğan 20.06.2014 - 16:29
PS4’te oynamak, yaratmak ve paylaşmak için
Sony Computer Entertainment Europe, çok satan hayran gözdesi LittleBigPlanet’ın PlayStation 4 ’teki yeni nesil çıkışını duyurdu. Evet, Sackboy geri döndü fakat bu sefer yanında, size LittleBigPlanet 3 oynarken, yaratırken ve daha fazlasını paylaşırken yardım edecek bazı arkadaşlar getirdi.

LTB3'te Sackboy’un Bunkum adındaki bir gezegene gidişine tanıklık ediyoruz. Oyuncular burada Imagisphere’in keşfedilmemiş köşelerini gün yüzüne çıkartacak ve Bunkum’ı şeytani Newton’ın kıskaçlarından kurtarmak için yeni arkadaşlarla birlikte çabalarken gizemli dünyayı keşfedecek.
 
İlk defa, LittleBigPlanet 3’te üç orijinal oynanabilir ve tamamen özelleştirilebilir karakter mevcut – her biri özel yetenek gruplarına sahip. Hızlı ve çevik OddSock olarak artık duvarlara tutunarak üstlerine çıkabilir, heybetli Swoop ile göklerden süzülebilir ve Toggle ile ağır ve güçlü bir adam olan Big Toggle’a ve suda yürüyebilen hızlı Küçük Toggle’a dönüşebilirsiniz. Her karakterin özel yetenekleri oynanışa yeni dinamikler kazandırıyor ve Yaratma modunun yaratıcı olasılıklarını genişletiyor.
 
LittleBigPlanet 3, Kasım 2014’te PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek.

Sackboy geri döndü
Sackboy geri döndü
 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sackboy geri döndü
İlginizi Çekebilir