Saga Frontier Remastered tüm konsollar için çıktı

Ersin Kılıç 16.04.2021 - 16:46
PlayStation klasiklerinden Saga Frontier Remastered iyileştirilmiş grafikleri ve yeni oynanabilir karakterleri ile tüm konsollar için çıktı.

Playstation klasik oyunlarından biri olan Saga Frontier Remastered versiyonu ile tüm konsollar için çıktı. 

Oyun iyileştirilmiş grafikleri, yeni etkinlikleri, yeni oynanabilir karakteri ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok iyileştirme ve eklemeyle Avrupa'da ilk kez piyasaya çıkmış oldu. Square Enix'in oyun ile ilgili yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Saga Frontier Remastered çıktı

SaGa Serisi Genel Direktörü Akitoshi Kawazu ve Yapımcı Hiroyuki Miura tarafından geliştirilen ve denetlenen, Tomomi Kobayashi'nin sanat eserleri ve Kenji Ito'nun bestelediği müzikler ile deneyimli eski oyuncular ve yeni gelenler, orijinal sürümde yer almayan bir dizi heyecan verici yeni iyileştirme ve eklemenin keyfini çıkarabilirler Avrupa'da ilk kez piyasaya çıkan SaGa Frontier Remastered, güzel bir şekilde yeniden düzenlenmiş grafikler, yeni sekizinci oynanabilir karakter olarak hayranların favorisi Fuse'un başrolde olduğu yeni eklenen senaryo içeriği ve yepyeni karakter etkinlikleri sunuyor. Diğer oyun özelliği güncellemeleri arasında çift ve üçlü hız artışı, Yeni Oyun + Modu, yeni tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, bir hikaye çizelgesi özelliği ve otomatik kaydetme bulunuyor.

"SaGa Frontier'e yeni bir hayat verip, yeniden düzenlenmiş sürüme yeni ek özellikler, Fuse karakteri ve daha fazlasını getirdiğimiz için inanılmaz derecede heyecanlı ve gururluyum - bu, ekibin ve benim orijinal için yapmak istediğimiz ancak o sırada yapamadığım bir şey. "diyor Kawazu. "Orijinal geliştirme ekibinin bir parçası olarak, Batılı oyuncuların ve yeni nesil SaGa hayranlarının kendilerini dünyaya ve hikayeye kaptırmasını ve SaGa serisinin en son sürümünü deneyimlemesini heyecanla bekliyorum!"

Saga Frontier Remastered tüm konsollar için çıktı

SaGa Frontier Remastered, şimdiye kadar Romancing SaGa 2, Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS ve Romancing SaGa Re; univerSe'in Batı sürümlerini içeren SQUARE ENIX'in devam eden SaGa franchise'ının bir parçasıdır. SaGa Frontier Remastered, Fuse'un ana senaryosu ve hayranların en sevdiği karakter Asellus için birkaç yeni etkinlik de dahil olmak üzere önceden kesilmiş içerikleri sunarak orijinal kült klasiğin çoklu hikâyelerine dayanıyor. Oyuncular oynarken, bu rol yapma macerasını Serbest Biçimli Senaryo Sistemi aracılığıyla sekiz kahramandan biri olarak deneyimleyecekler, her karakter kendi hikayesi ve hedefleriyle meşgul olacak ve " The Regions " olarak bilinen bilim-kurgu fantastik evrenini keşfedecekler. Oyuncular, benzersiz dünyaları, teknolojiyi ve sihri keşfederken, seçimlerine bağlı olarak oyunu farklı ve heyecan verici şekillerde deneyimleyebilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saga Frontier Remastered tüm konsollar için çıktı
İlginizi Çekebilir