26 Nisan'da 25 kişilik raid guildini dağıtan Exodus, henüz 10 kişilik yeni bir guild olarak birleşme planlarının olmadığını açıkladı.
Guild üyelerinden Killars "Sorun oyun değil sorun raid toplulukları" diyerek topu oyunculara attı.
Exodus üyeleri ya da daha doğrusu eski Exodus üyeleri "Hardcore raid oyuncularının" ölen bir tür olduğunu söyleyerek veryansın etti.

Yorumlar (6)
Hala bunu oynayan insanlar vamı ya. Oyun ilk çıktığında da berbattı. Para tuzağından başka birşey olmayan berbat bişr oyun.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.05.2013 08:53:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>2. Kısım Bunların hepsi oyunu kolaylaştırmak ve zahmetli/karşık bulan oyuncuyu çekmeye çalışmak içindi. Fakat Blizzard hatayı fark edip cross bölgeler veya ortak görev bölgeleri yapmaya çalışsada işler istediği gitmedi. Buna gittikçe kötüleşen talent ve skilller eklenince olacağı budur.</font></td></tr></table><br></center> şurdan iki saniyede bir üyelik alıp da spam yapacağına herşeyi güzelce bir mesajda yazmak yerine burayı çöplüğe çevirmişsin yani. herifin hayatı wow, o da hayat hikayesini anlatmış a@@
2. Kısım Bunların hepsi oyunu kolaylaştırmak ve zahmetli/karşık bulan oyuncuyu çekmeye çalışmak içindi. Fakat Blizzard hatayı fark edip cross bölgeler veya ortak görev bölgeleri yapmaya çalışsada işler istediği gitmedi. Buna gittikçe kötüleşen talent ve skilller eklenince olacağı budur.
1. Kısım Wow'un en büyük sorunu ilk zamanlarda yapılan world pvp'lerden Arena, BG vs.. tarzı pvp mantığına yönelmesi oldu. Hatta bunu sağlamak için playerların birbirini göremeyeciği şekilde questler ayarladı. Hatta bölgeleri yeniden düzenledi. Dungeon önlerinde beklerken yapılan pvpler yok oldu.
cok karisik oyun kafa youyor ya
Yazı 5: Neyse hadi lanet olsun 1 aylık para verdim oynayayım dedim. Main karakteri Retri Pala yaptım gene raidlerde ilk 2 deydim. Rogue yanına Monk da monk kastım. Hepsini Pala ayarına getirdim. Sonra bir baktım gerçekten çok bıkmışım.. Senaryosunun bile suyu çıkmıştı. Ve en son Temelli bıraktım.