Sahte Cuphead oyunu, mobil platformu adeta karıştırmış durumda

Furkan Güler 19.12.2017 - 14:33
Oyunun sahte sürümüne mobil platformda görürseniz sakın ellemeyin.

Cuphead şüphesiz bu yılın en başarılı oyunlarından biri olmayı başardı. Yılın oyunu ödüllerinde birden fazla ödül ile evine dönen başarılı yapım, oyuncular tarafından oldukça sevildi. 1930'lu yılların çizgi filmlerinden esinlenen ve şahane animasyonlarının yanı sıra saç baş yoldurtan zorluğuyla da dikkat çeken oyun, bildiğimiz gibi şu anda sadece PC ve Xbox One platformlarında bulunuyor. Ancak kurnaz bir geliştirici, Studio MDHR'nin izni olmadan Cuphead'i iOS cihazlar için App Store'a koydu.

Sahte Cuphead, ortalığı karıştırdı

Sahte Cuphead, mobil platformu karıştırdı

Markete koyulan uygulama tabi ki gerçekten Cuphead'i içermiyor. Sahte olan uygulamayı satın aldığınız vakit elinize herhangi bir içerik geçmiyor. 4.99 dolardan satışa koyulan uygulama neyse ki kısa süre içerisinde marketten kaldırıldı. Studio MDHR ise resmi Twitter hesabı üzerinden uygulamanın sahte olduğunu hemen duyurdu. Sahte oyunu satın alan kullanıcıların ise muhtemelen para iadesi Apple tarafından yapılacaktır.

Diğer bir yandan oynanış tarafında sunduğu zorluk sebebi ile Cuphead ilerleyen zamanlarda mobil için çıkmayabilir. Zorlu bölüm sonu canavarları sayesinde oyunculara saç baş yoldurtan yapımı hala denemediyseniz, en kısa zamanda deneyim etmenizi öneriyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sahte Cuphead, ortalığı karıştırdı
İlginizi Çekebilir