Saints Row özelleştirme paketine dair ayrıntılar geliyor

Efdal Erdem 16.04.2022 - 01:29
Volition, 20 Nisan 2022’de düzenleneyeceği bir etkinlikte yeni Saints Row’un özelleştirme paketine dair bütün ayrıntıları açıklayacak.

Volition, 20 Nisan 2022’de düzenleneyeceği bir etkinlikte yeni Saints Row’un özelleştirme paketine dair bütün ayrıntıları açıklayacak. Etkinlikte bir prömiyer fragmanı, röportajlar ve yapımcılardan oyuna dair çeşitli bilgilere yer verilecek. Etkinlik Deep Silver Twitch ve YouTube kanallarından canlı olarak TSİ 22.00 itibariyle takip edilebilecek. Etkinlikte ilk defa gösterilecek olan fragman, özelleştirme imkanlarını bütün detaylarıyla tanıtacak.

Saints Row özelleştirme paketi hakkında neler biliniyor?

Geliştiricilere göre, oyunun beraberinde gelecek olan özelleştirme paketi oldukça iddialı bir açıklamayla “benzeri olmayan ve en iyisi” şeklinde yorumlandı. Neredeyse her özelliğin düzenlenmesine imkan veren özelleştirme paketinin etkisini belirtmek için şu kelimeleri kullandılar: “Şehrin yer altı organizasyonlarını ele geçirirken patronunuzun nasıl gözükeceği tamamen sizin elinizde olacak.”Genel olarak oyunda cinsiyet kısıtlamalarının da kaldırılacağı biliniyor. Bunun yanı sıra oyunda birçok araç ve araç geliştirme seçeneği mevcut.

Saints Row özelleştirme paketi hakkında neler biliniyor?

Saints Row 23 Ağustos’ta Playstation 4,Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S/X konsolları ve Epic Games Store’da da PC platformu için çıkış yapacak. Şu anda ön satışta bulunan oyunu Microsoft Store, Playstation Store ve Epic Games üzerinden satın almak mümkün.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2022 01:28
Bu oyun bana tam bir fiyasko olacakmış gibi hissettiriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saints Row özelleştirme paketine dair ayrıntılar geliyor
İlginizi Çekebilir