Saints Row: The Third Remastered Steam'e geliyor

Alparslan Gürlek 3.05.2021 - 12:49
Geliştirici doğruladı! PC için Epic Games Store üzerinde yayınlanan Saints Row: The Third Remastered sonunta Steam platformu için de çıkıyor.

Resmi Saints Row Twitter hesabında bir yıl önce atılan bir tweet'e yanıt veren bir hayran, Saints Row: The Third Remastered Steam sürümünün gelip gelmeyeceğini sordu. Bunun üzerine şaşırtıcı şekilde resmi hesap "Evet, 22 Mayıs'ta" yanıtını verdi. 

Saints Row: The Third Remastered Steam platformuna da geliyor

Mayıs 2020'de konsolda piyasaya sürülen remastered sürüm, bir yıllık ayrıcalık anlaşması nedeniyle PC platformunda yalnızca Epic Games Store üzerinden alınabiliyordu. Şimdi gelen onaylamanın üzerine Saints Row: The Third Remastered Steam versiyonu, 22 Mayıs'ta piyasaya sürülecek.

Saints Row: The Third Remastered Steam'e geliyor

Tabi henüz oyunun orijinal sürümüne sahip oyuncuların Saints Row: The Third Remastered Steam sürümüne ücretsiz yükseltme yapabileceği yönünde bir açıklama gelmedi. Ancak aksi yönde de bir açıklama yapılmadı. Deep Silver bu konuda biraz sessiz kalsa da önümüzdeki dönemlerde detayları paylaşmalarını bekliyoruz ve sizi en hızlı şekilde haberdar etmeye gayret edeceğiz.

Aynı zamanda 2019'da duyurulan Saints Row filmi de çekilmeye devam ediyor ve Fast and Furious 8'in yönetmeni F Gary Gray yönetmen koltuğunda oturuyor. Senarist Greg Russo ile yapılan yeni bir röportaj, yaklaşan uyarlamanın sinemanın efsanelerinden ilham alacağını ortaya çıkardı.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 13:03
Norml versiyonu ile oyle ahim sahim farki yok bu oyun harikaydi ve sasha grey bile seslendirme yapiyor bu oyunda kafa dagitmak icin birebir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Saints Row: The Third Remastered Steam'e geliyor
İlginizi Çekebilir