Şaka değil, PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk geliyor

Ersin Kılıç 31.03.2023 - 14:54
her yıl 1 Nisan sebebiyle oyuna farklı bir içerik ekleyen firma, bu sefer de PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk ekliyor.

1 Nisan sebebiyle bildiğiniz gibi firmalar farklı şaka haberleri ve içerikler ile karşımıza çıkıyorlar. PUBG ekibi ise her sene bu dönemde kısa süreli farklı içerikler ile oyuna renk katıyor diyebiliriz. Bu sene ise PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk eklemeyi planlamışlar. 10 Nisan'a kadar oyunda olan bu içerik hakkındaki detaylar ise şu şekilde;

PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk ekleniyor

Şaka değil, PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk geliyor

10 Nisan'a kadar mevcut olan Acayip Battle Royale, oyuncuların özel yetenekler kullanarak dev canavar tavuklar ve zombilere karşı savaştığı vahşi bir mod olacak. Lone Survivor karakterinin rüyalarına dayanan, bu akıllara durgunluk veren 1 Nisan deneyimi; oyuncuların zombilerden, şanssız oyunculardan veya tavuklardan OP Coinleri toplayarak daha yüksek HP, hasar almama, düşmanları harita üzerinde görme yeteneği gibi özel güçler ve daha fazlası için geçici OP eşyaları satın almalarını sağlar.

Standart Battle Royale'de olduğu gibi, ayakta kalan son takım kazanırken maç sonundaki ilk üç takım da gelecekteki maçlar için ekstra OP Coinleri kazanır. Oyuncuların moddan daha fazla zevk almaları için, Acayip Hayatta Amblemi, Avcı Sandıkları ve anahtarlarını kazanabileceği Acayip Battle Royale etkinlikleri de hazırladık. Acayip Battle Royale ve ilgili tüm etkinlikler hakkında ek ayrıntılar buradan bulunabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2023 18:30
terbiyesiz tavuk :) ersin bey yanlış anlamayın tavuk dünyası nın maskotu demek istedim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Şaka değil, PUBG: Battlegrounds'a devasa bir tavuk geliyor
İlginizi Çekebilir