Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü bilgisayarları Türkiye'de!

Merlinin Kazanı 23.07.2012 - 14:01
Olağanüstü ve parlak grafik ekranı ile gelişmiş performans sunuyor
Samsung Electronics Co., Ltd, performanstan ödün vermeden daha akıllı ve zengin oyun deneyimi sunmak için tasarlanan Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü oyun bilgisayarları Türkiye’de kullanıcılarla buluştu.

Yüksek performansıyla dikkat çeken Gamer dizüstü bilgisayarlar dört çekirdekli Intel® Core™ i7 işlemciyle çalışıyor. Seri, en son teknolojik oyun deneyimini yaşatan 2 GB DDR5 belleğe sahip NVIDIA GTX675M HD grafik kartı  ve 1TB ,7200 rpm 8GB’lık ExpressCache™* e sahip hdd içeriyor. Bu sayede olağanüstü oynama hızının yanısıra, Full HD özellikli 1920X1080 çözünürlüklü, 17.3 inçlik ekranı ile de zengin bir görsel deneyim sunuyor. Mükemmel görüntüleme özelliklerinin yanısıra, 7 GAMER Serisi en son teknoloji 3D surround ses sistemini de içeriyor.

Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü bilgisayarları Türkiye'de!
7 Serisi GAMER, oyun deneyiminde en mükemmel performansı sunmak için tasarlanmış olsa da, farklı özellikleri ile de dikkat çekiyor. Örneğin; Mod Kadranı kullanılarak, dört farklı optimizasyon modundan tercih edilen kolayca seçilebiliyor. Esas mod olan “Oyun” moduna ek olarak, günlük kullanım için “Dengeli”, sessiz ortamlarda kullanım için “Kütüphane” ve pilden maksimum performans elde etmek için de “Yeşil” modu bulunuyor.
    
Samsung Electronics adına söz alan 7 Serisi GAMER’in Türkiye’ye gelişiyle ilgili görüşlerini belirten Dizüstü Bilgisayarlardan Sorumlu Ürün Müdürü Burak Pamir “ Samsung olarak 7 Serisi GAMER ile üstün performans ve olağanüstü oyun özellikleri sunan bir dizüstü bilgisayarı yarattık” dedi. En yüksek standartlarda, doğrudan oyun severlerin “oyun tutkularına” hitap eden, farklı birçok etkinlik için optimum performans sunan 7 Serisi GAMER’lar üstün performansıyla dikkat çekiyor.

Maksimum Oyun Deneyimi
7 Serisi Gamer Mod Seçenekleri ile farklı ortamlara yönelik olarak dört farklı performans ayarı sunuyor. “Oyun”, “Dengeli”, “Kütüphane” ve “Yeşil” modlarına sahip olan 7 Serisi Gamer, kesintisiz maksimum performans sunmak için optimize edilmiş ayarlar sunuyor. Örneğin; “Oyun” modunda CPU performansı maksimum seviyeye çıkıyor; turbo soğutma sistemi %100 fan hızıyla çalışıyor ve touchpad otomatik olarak, oyun sırasında yanlışıkla dokunulması durumuna karşı önlem amacıyla devre dışı kalıyor.

Ayrıca, serinin ergonomik, yuvarlak hatlı tuşlara sahip, 2.7mm’lik tuş vuruşu ve ayrık ok tuşları ile yüksek kaliteli masaüstü bilgisayar klavyesi tipi oyun klavyesi, dizüstü bilgisayarda oyun sırasında kullanıcıya daha fazla kontrol sağlıyor. Karanlık ortamlarda klavye arkadan beyaz, “Oyun” modundayken de mavi aydınlatmalı oluyor. “Oyun” modunda ayrıca oyun için kullanılan tuşların üzerleri kırmızı ışıkla belirginleşiyor ve Windows tuşu da devre dışı kalıyor.

Olağanüstü Performans ve Hız
Güçlü Intel® Core™ i7 dört çekirdekli işlemci en zorlu ve dikkat gerektiren uygulamalarda ve oyunlarda olağanüstü performans sunuyor. İşlemci dinamik olarak Turbo Boost teknolojisini sayesinde, gücü en çok ihtiyaç duyulan yere tahsis ediyor. Bu da kullanılmayan uygulamalara ayrılan işlemci gücünü saklıyor ve ihtiyaç olan yere aktarılmasına olanak sağlıyor. Oyun modundayken, Turbo Boost teknolojisi CPU’yu turbo hızında soğutuyor ve en aşırı koşullarda dahi maksimum performansı garanti ediyor.

Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü bilgisayarları Türkiye'de!
İşlemciyi, ana karttaki flash belleğe 8GB ek bellek kapasitesi sağlayan yenilikçi ExpressCache™ teknolojisi tamamlıyor. Bu teknoloji, akıllı, otomatik ön belleğe alma özellikli ultra hızlı bir HDD görevi görerek, mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor. Teknoloji ayrıca bilgisayarı başlatmanın, uygulamaların açılmasının, Internet’in yüklenmesinin ve verilere erişimin hızını önemli düzeyde artırırken, otomatik kaydetme özelliği ile verilerin bütünlüğünü ve güvenliğini sağlıyor. Örnek vermek gerekirse; ExpressCache™ özelliği olmayan modellere göre 7 GAMER Serisi modellerinde bilgisayarı başlatmak %25 daha az zaman alıyor ve Internet Explorer da 2-3 kat daha hızlı yükleniyor.

Üstün Görüntüleme Deneyimi
7 Serisi Gamer’in zarif tasarımı içinde gizlenmiş olan, bugün piyasadaki en güçlü grafik kartı olma özelliğini taşıyan NVIDIA GTX 675M 2GB GDDR5 ve onun yeni ve gelişmiş mimarisi, mükemmellikten ödün vermek istemeyen oyunseverlere benzersiz görüntü kalitesi ve olağanüstü güçlü performans sunuyor. DirectX® 11’i tamamen destekleme özelliği ile 7 Serisi Gamer görsel açıdan çarpıcı oyunları göstermenin yanısıra, web siteleri ve her gün kullanılan uygulamaları görüntülerken de daha fazla performans sağlıyor.

7 Serisi Gamer ile oyun deneyimi gerçekçi görüntü üretme özelliklerine bağlı olarak daha da zenginleşti. Seri, 120Hz hızla çalışan 17.3” SuperBright HD ekran içeriyor. Samsung’un üstün LCD teknolojisi  SuperBright Plus ekran, 400nit parlaklıkta üstün görüntü kalitesi sunuyor. Bu parlaklık oranı alışılagelmiş dizüstü bilgisayarların sunduğu orandan %100 daha yüksek.

Daha Zengin Ses Deneyimi
Oyun severler aynı zamanda 7 Serisi Gamer’in sinematik surround ses sistemi sayesinde onları tamamen sarmalayan bir oyun deneyimi yaşayabiliyor. Sahip olduğu iki güçlü dahili hoparlör ve bir subwoofer ile barındırdığı Dolby® Home Theater v4 teknolojisi de dış hoparlörler ya da bir ev-sinema sistemi ile ultra gerçekçi, net ve tiz 5.1 ya da 7.1 kanal surround ses sağlıyor.

Gelişmiş özellikleri ile oyun severlere olağanüstü bir keyif yaşatacak olan 7 Serisi Gamer,yetkili Samsung bayilerinde.

- Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü bilgisayarları Türkiye'de!
İlginizi Çekebilir