Samsung SUHD TV’ler neden tercih edilmeli?

Merlinin Kazanı 3.04.2015 - 11:42
Samsung'un SUHD TV teknolojisi neler getiriyor?
Teknolojiyi bir adım ileri götürmek her geçen gün zorlaşıyor, bu durum her ne kadar zorlaşsa da teknoloji devleri pes etmiyor ve AR-GE yatırımlarının meyvelerini bizlere sunmaktan vazgeçmiyor. Televizyon teknolojilerinde gelinen son noktayı CES 2015 etkinliğinde SUHD TV modelleriyle gösteren Samsung, bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş görüntü kalitesine sahip yeni nesil televizyonlarını artık piyasaya sürdü. Bu noktada tüm teknoloji meraklılarının aklındaki en büyük soru “Neden Samsung SUHD TV tercih etmeliyiz?” ve bu içerikte bu sorunun cevaplarını bulacaksınız.

Yepyeni Tasarım

Samsung, her yeni televizyon ailesinde tasarım mühendisliğini daha ileri taşımak için büyük uğraşlar veren bir firma. SUHD TV modellerinde de etkileyici tasarım öne çıkıyor. Çok daha ince çerçeveli, çok daha karizmatik görünen, tüm bunlara rağmen sade görünen televizyonlar Samsung SUHD TV ailesinde yer alıyor. Tüm SUHD TV’ler sadece yüksek görüntü kalitesi sunmakla kalmıyor, aynı zamanda en çekici tasarım çizgilerini başarıyla yansıtıyor.

Samsung SUHD TV’ler neden tercih edilmeli?
Eşsiz Görüntü Kalitesi

Samsung SUHD TV’ler 4K UHD içerikleri bugüne kadar hiç görülmemiş bir görüntü kalitesiyle sunuyor. Yüksek parlaklık, yüksek kontrast, zengin renkler ve en yüksek renk doğruluğu SUHD TV’lerin fark yaratan özellikleri. Quantum Dot teknolojisine sahip olan SUHD TV’ler, sıradan LED TV’lere göre daha geniş renk çeşitliliğini çok daha parlak ve canlı şekilde sunuyor. SUHD TV’lerde gündelik hayatta dikkatimizi çekmeyen görsel içerikler bile hiç olmadıkları kadar etkileyici görünüyor.

Samsung SUHD TV’ler neden tercih edilmeli?
Yeni Tizen İşletim Sistemi ve Güçlü Donanım

Samsung SUHD TV’ler sadece tasarım ve görüntü kalitesi açısından değil, “akıllılık” açısından da öne çıkıyor. Samsung’un geliştirdiği Tizen işletim sistemi ile hayatı daha eğlenceli kılmayı hedefleyen SUHD TV’ler, sadece TV ve video izlemenizi değil, İnternet’te rahatça gezinmenizi, sosyal medya hesaplarınızı kontrol etmenizi ve birbirinden eğlenceli oyunlar oynamanızı mümkün hale getiriyor. Tüm bu eğlenceyi yaşarken televizyonunuzun yavaşlamaması, tepkilerinize hemen cevap verebilmesi için Samsung SUHD TV’ler güçlü donanımsal özelliklere sahipler. Güçlü donanım aynı zamanda görüntü işleme konusunda da devreye giriyor. Samsung SUHD TV’ler, güçlü görüntü işlemcileri sayesinde sadece 4K içerikleri değil, 1080p Full HD içerikleri de kalite yükselterek yansıtıyor. SUHD TV’ler gelişmiş upscaling yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Samsung SUHD TV’ler hakkında daha detaylı bilgiler için bu bağlantıyı ziyaret edin.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samsung SUHD TV’ler neden tercih edilmeli?
İlginizi Çekebilir