Nick Fury'nin S.H.I.E.L.D. kartviziti tam da beklendiği gibi

Ersin Kılıç 12.07.2018 - 17:05
Samuel L. Jackson mükemmel bir görsel paylaştı

Ünlü oyuncu Samuel L. Jackson, uzun süredir canlandırdığı Nick Fury karakterinin iş kartını takipçileri ile paylaştı. Bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni'nde uzun süredir Nick Fury karakterini canlandıran ünlü oyuncu, son olarak Avengers: Infinity War filminde karşımıza çıkmıştı. Paylaştığı kartvizitin ise hem kendisi hem de canlandırdığı tüm karakterler ile özdeşleştiğini de söyleyebiliriz.

Nick Fury'nin kartviziti beklendiği gibi

Avengers: Infinity War filminin (dikkat spoiler geliyor) sürpriz sonunda karşımıza çıkan Samuel L. Jackson, kendisiyle de özdeşleşen "motherfucker" (lanet olsun :D ) sözcüğünü burada da sarf ediyordu. İşte karakterin S.H.I.E.L.D. kartına baktığımızda ismini Fury Bad Motherfucker olarak yazdığını görüyoruz. Hem filmin bu sahnesine hem de oyuncu ile özdeşleşen bu argo kelimeye güzel bir gönderme yaptığını da söyleyebiliriz.

S.H.I.E.L.D. dağılmış olsa da hala ekibin lideri konumunda olan Nick Fury, önümüzdeki yıl çıkacak Captain Marvel filminde karşımıza çıkacak. 90'lı yıllarda geçen filmde, tıpkı Civil War filminde Robert Downey Jr.'a yapıldığı gibi Samuel L. Jackson da özel bir teknik ile gençleştirilecek. Karakteri muhtemelen hemen sonrasında vizyona giren Avengers 4 projesinde de bir şekilde göreceğiz.

Samuel L. Jackson, Nick Fury'nin efsane kartını paylaştı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 19:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samuel L. Jackson, Nick Fury'nin efsane kartını paylaştı
İlginizi Çekebilir