Samurai Shodown Switch versiyonu ertelendi

Ahmet Özçilingir 19.11.2019 - 11:25
2020 yılında Switch'te

SNK'nın köklü dövüş oyunu serisi Samurai Shodown'ın yeni oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Samurai Shodwn'ın Google Stadia versiyonu ise bugün itibariyle yayınlandı. Ancak oyunun Nintendo Switch versiyonunu bekleyenler için kötü bir haber var. 2019 Aralık ayında çıkacak olan Samurai Shadow'nun nintendo Switch versiyonu 2020 yılına ertelendi. Oyunun sadece Batı sürümü ertelendi. Samurai Shodown Nintendo Switch Japonya sürümü 12 Aralık'ta yayınlanacak. 

Samurai Shodown Switch versiyonu ertelendi

2019 Aralık ayında çıkacak olan Samurai Shadow'nun nintendo Switch versiyonu 2020 yılına ertelendi. Oyunun sadece Batı sürümü ertelendi. Samurai Shodown Nintendo Switch Japonya sürümü 12 Aralık'ta yayınlanacak. Samurai Shadow karakter listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

* Galford
* Rimururu
* Tam Tam
* Yoshitora
* Yashamaru
* Haohmaru
* Genjuro
* Charlotte
* Shiki
* Ukyo Tachibana
* Darli Dagger
* Nakoruru
* Earthquake

Oyunda çevrim içi oyun modlarının yanı sıra, çevrim dışı moda geçip antrenman yapabileceğimiz Dojo adı verilen eğitim modu yer alacak. Dojo'da yapay zeka ghost'lara karşı mücadele edebileceğiz. Çevrim içi müsabakaların en iyi oyuncularının ghost'larını (buluta kaydedilen kopyalarını) indirip onlara karşı antrenman yapabilecek, hatta kendi yapay zeka ghost'unuzu oluşturup onunla da dövüşebiliyorsunuz.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
okthai
okthai 19.11.2019 15:50
Bu oyunun PC versiyonu nerede satılıyor acep?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samurai Shodown'ın Switch versiyonu ertelendi
İlginizi Çekebilir