San Andreas için gün sayıyoruz

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
San Andreas için gün sayıyoruz
PC'ciler olarak sabırsızlıkla beklediğimiz suç simülasyonu (!) Grand Theft Auto'nun sonuncusu San Andreas önümüzdeki hafta içerisinde PC için piyasada olacak. Herkes gibi bizlerde oyuna eklenecek olan yenilikleri merak ediyoruz. Yapımcılar ise PC'ye özel getirlimiş olan yenilikleri sır gibi saklıyorlar ancak yine de bazı ayrıntılar açığa çıkmaya başladı.

İlk olarak San Andreas evreni PlayStation 2'de olduğundan çok daha detaylı ve görsel yönden bir kaç kat daha güzel gözükecek. Çözünürlük ister istemez daha yüksek olduğu gibi uzak mesafeleri de daha rahat görebileceğiz. Yeniliklerin en önemlilerinden olan yapay zekâ gelişimi ise belki de en çok hissedilecek unsur olacak. Oyunun PC versiyonunda yolda gördüğümüz her karakter için özel olarak scriptler yazılmış ve böylece PlayStation 2'dekinden farklı olarak daha gerçekçi ve olaylara daha mantıklı tepki veren halk ile karşılaşacağız.

Yapımcıların eklediği ilginç bir not ise oyunun zaten yüksek çözünürlük desteği ile hazırlandığı ve GTA San Andreas dünyasında bulunan tüm dokuların en baştan itibaren PC'ye göre dizayn edildiği yönünde. PS2 versiyonunu piyasaya sürerken ister istemez dokular biraz daha sıkıştırılmış ve konsola göre dizayn edilmiş. Kısacası PC versiyonunda çok daha kaliteli doku yapıları bulacağız.

Herkesin sabırsızlıkla beklediği San Andreas, PC için 7 Haziran'dan itibaren piyasaya çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
San Andreas için gün sayıyoruz
İlginizi Çekebilir