Sanal dünyanın en yeni klavye delikanlısı

Merlinin Kazanı 17.10.2015 - 12:17
Oyunlara özel Talk Show programı başlıyor!
En ciddi yayıncıların birbirinden komik hallerini mi görmek istiyorsunuz, en efendi simaların bir diğerine klavye delikanlılığı yapıp meydan okuduğuna şahit olmak mı istiyorsunuz, en iyi oyuncuların en beceriksiz hallerini mi merak ediyorsunuz yoksa bu ünlü simalardan işlerinin inceliklerine dair tüyolar mı almak istiyorsunuz? O zaman sizi buraya alalım.

Sanal dünyanın en yeni klavye delikanlısı
Maç yayınlarından aşina olduğunuz, camiamızın hangisinin daha geveze olduğuna bir türlü karar veremediği Jeff "quEsa" Paşarel ve Eliz "WaRQueeN" Süt yeni bir projeye imza atıyorlar. Ünlü Profesyonel oyuncularında dahil olacağı ve yazılarıyla, yayınlarıyla, oyunculuklarıyla gönüllerinize taht kurmuş kahramanların, klavye arkasında gizli kalmış, hiç görmediğiniz, bilmediğiniz yönlerini göstermeyi ve gün yüzüne çıkartmayı hedefleyen bir talk show programı yapıyorlar. Seyircilerin programa had safhada dahil olacağı, hatta hayranı oldukları konuğa "talimatlar" verebileceği, büyük ölçüde seyirciler tarafından da şekillendirilecek olan program başlıyor!

İlk yayınını 18 Ekim Pazar günü gerçekleştirecek olan Klavye Delikanlısı'nın konuklarıysa; İlker Karaş, Ceyda Doğan Karaş ve Burak Akmenek.

Sizde her fırsatta yayınlarını izlediğiniz, oyunlarını takip ettiğiniz veya yazılarını okuduğunuz kişilerin klavye delikanlıları karşısında terleyişlerine şahit olmak istiyorsanız saatlerinizi ayarlayın ve şimdiden sorularınızı hazırlayın!  Sanal dünyanın kayıp cengaveri Her Pazar saat 21:30-23:30 arası Twitch üzerinden izlenilebilir.

-Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2015 15:23
Başlık ve haber birbirine ters mi olmuş?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sanal dünyanın en yeni klavye delikanlısı
İlginizi Çekebilir