Sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'a yeni bir oyun geliyor.

Ahmet Özçilingir 16.04.2018 - 16:49
Defector, sanal gerçeklik gözlüğü Oculus için duyuruldu.

Sanal gerçeklik gözlüklerinin öncüsü diyebileceğimiz Oculus, ilk duyurulduğunda oyunseverler arasında büyük heyecan yaratmıştı. Sanal gerçeklik gözlüklerinin oyun dünyasını kökten değiştirebileceği düşünülüyordu. Ancak yıllar geçtikçe Oculus tarafında bu heyecanı ve beklentiyi karşılayabilecek büyüklükte bir oyun karşımıza çıkmadı. 25 Nisan 2017'de, Twisted Pixel Games'in yapımcılığını üstlendiği, gerilim oyunu Wilson's Heart'tan beri sessizliğini koruyan Oculus Studios, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Oculus'a özel olarak geliştirilen Defector'u duyurdu.

Defector Oculus'a özel olarak çıkacak.

Bir özel ajanı kontrol edeceğimiz oyunda, James Bond vari teknolojik ekipmanlar kullanacak, uçaktan atlayacak, silah çatışmalarına girecek, yumruk yumruğa kavga edecek, hızlı ve öfkeli filmleri tadında aksiyon sahneleri eşliğinde, azılı bir suç örgütünün hakkından gelmeye çalışacağız. Duyuru videosu ile birlikte paylaşılan bilgilere göre, oyunun senaryo ilerleyişine, yaptığımız seçimlerin de etkisi olacak. Örneğin birinin yaşamasına ya da ölmesine karar verebileceğiz. Yaptığımız seçimler sonucunda olayların işleyişi ve yaşayacağımız aksiyonun şekli de değişkenlik gösterecekmiş. Bakalım Defector sanal gerçeklik gözlüklerinden  beklendiği gibi "çığır açan" bir yapım olabilecek mi. 2018 yılı içerisinde  çıkacağı belirtilen Defector'un 23 dakikalık oynanış görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 08:57
Adamın elleriyle bir sorunu var bence, her tarafı ayrı bir telden de oynuyor, gözlük yüzünden sağlıklı bir adamı 180 derece döndürecek bir oyun yapmışlar sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sanal gerçeklik gözlüğü Oculus'a yeni bir oyun geliyor.
İlginizi Çekebilir