Sanal kızlar bile tehlikede

Murat Halilbeyoğlu 11.01.2011 - 13:30
Sizin hiç sanal kız arkadaşınız oldu mu?
Birçok erkek oyuncunun belki de en çok söylediği söz "Yaa hiç Call of Duty oynayan kız yok arkadaş" dır. Elbette CoD sadece güncelliğinden dolayı kullanıldı, yoksa bu sözü neredeyse bütün oyunlar için kullanabiliriz. Ancak çoğu kişinin fark etmediği şey ise özellikle popüler online oyunların içerisinde çok sayıda kız oyuncu bulunuyor. Gerek PlayStation Network gerekse Xbox Live'da bu kızlar sürekli sizlerle birlikte oyun oynuyorlar ancak kimsenin haberi yok nedeni ise açık.

GamerSheep adlı sitenin editörlerü Sanii Mandred'in iki bölüm halinde yayınladığı videoda, özellikle yeni tarz chat MMO'larda bir dişi karakterin uğradığı tacizler akıl almaz derecede ilginç.

Mandred'in oluşturduğu güzel görünümlü dişi karakter daha ortama adımını atar atmaz beş on kişi tarafından tacize uğramaya başlıyor. Burada yazamayacağımı "iltifatlar" veya tekliflerle gelen bu adamlar karşı tarafın aslında erkek olma ihtimalini bile düşünmüyor olsalar ki videoda görüntülü chat yapmayı kabul eden Mandred, karşısındaki ona teklif götüren adamın karşısında bir erkek bulunca uğradığı şoku anlatıyor.

Video İngilizce olsa da açıkçası Sanii Mandred'in nelerden bahsettiğini tahmin edebilirsiniz. Ne de olsa bir resim bin kelimeye bedeldir.  

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 02:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sanal kızlar bile tehlikede
İlginizi Çekebilir