Sandy Kasırgası Assassin's Creed'i de vurdu

Berkant Jeff Akarcan 30.10.2012 - 16:53
Bir çok mağaza gece satışını iptal etti, bazıları çıkış saatini beklemedi!
Sandy Kasırgası Assassin's Creed'i de vurdu
İki gündür haber bültenlerini takip ediyorsanız, Amerika'nın doğusunun "yüzyılın kasırgası" ile boğuştuğunu görmüşsünüzdür. Öyle ki Manhattan'da bir çok cadde sular altında, az da olsa can kaybı var ve bu sabah itibariyle 3 milyon kişi elektriksizdi. Özellikle de klanlarınızda, loncalarınızda, oralarda yaşayan arkadaşlarınız varsa durumun ehemmiyetini biliyorsunuzdur.

Sandy Kasırgası bir çok açıdan Doğu Amerika'yı etkilemiş durumda. İşin ilginç yanı, Assassin's Creed 3'ün geçtiği yer Boston da bu büyük kasırgadan etkilenen yerlerden birisi. Öyle ki, en büyük oyun perakendecilerden GameStop, bugün yaptığı açıklamada kasırganın etkilendiği tüm bölgelerde Assassin's Creed 3 için gece satışı etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu:

"En büyük önceliğimiz müşterilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği. Eyalet ve yerel otoritelerin direktiflerini göz önüne alarak; kasırganın güzergahı üzerindeki tüm mağazalarımız tekrar güvenli olana kadar kapalı kalacak ve Assassin's Creed 3 için planlanan gece satışı etkinlikleri tüm kuzeydoğu bölgesinde iptal edildi. Müşterilerimiz, tekrar açılış zamanı için yerel mağazaları ile irtibat halinde kalabilirler."

Ayrıca bazı mağazaların da kasırga kendi bölgelerini vurmadan önce, oyunu çıkış saatinden önce satışa çıkardığı bildirildi.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sandy Kasırgası Assassin's Creed'i de vurdu
İlginizi Çekebilir