Sansa Stark nişanlandı

Furkan Güler 16.10.2017 - 13:15
Stark'lardan kız almak kolay değil

Dünyanın en çok izlediği dizi haline gelen Game of Thrones'un genç yıldızları birer birer yuva kurmaya devam ediyorlar. Son olarak Jon Snow'un evlilik kararı almasından sonra Sansa Stark rolünü oynayan Sophie Turner'ın da nişanlandığı ortaya çıktı. Jonas Brothers isimli müzik grubunun solisti olan Joe Jones ile nişanlanan Turner, bu haberi kendi Instagram hesabı üzerinden açıkladı. Umarız kendilerinin birliktelikleri evlilik ile devam ederek mutlu bir aile kurabilirler. Game of Thrones ile kariyerinin zirvesine çıkan Sophie Turner, daha sonrasında X - Men film evrenine dahil olarak başarılı çalışmalara imza atmıştı.

Sansa Stark nişanlandı

Jon Snow'dan sonra Sansa Stark da dünya evine giriyor

Son sezonu ile heyecanlı bir bitiş yapan Game of Thrones'un yeni sezonunun 2019 yılında çıkacağı söyleniyor. Hikaye bakımından kitaplardan oldukça ayrı kalan dizinin bazı sahneleri, izleyenler tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Bazı sahnelerinde tutarsızlıklar yaşayan dizi, 2019'da çıkacak olan sezonu ile hikayeyi sonlandırmayı planlıyor. Senaryonun, oyunculara bile söylenmediği dizinin nasıl biteceğini şimdiden oldukça fazla merak ediyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 06:17
Hani tek gerçek aşkın joffrey'di hain
Kalan Karakter: 300 Gönder
ideefixe
ideefixe 17.10.2017 00:03
magazin dergisimisiniz?size ne bize ne?bu karakteri canlandıran şahıs sinemayla ilgili bir işe girmiş olsa bir şey yapsa haberini yapsanız tamam okeyim yani.nişanlanmasa ne yapacaktınız sizden biri mi alacaktı kızı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sansa Stark nişanlandı
İlginizi Çekebilir