Savaş davullarının sesi duyulmaya başlandı!

Can Arabacı 17.01.2014 - 11:02
Warlords of Draenor betası yakında...
Savaş davullarının sesini duyuyor musunuz? Iron Horde'un Savaş Şefleri, Azeroth'u işgal etmek için git gide daha da yaklaşıyorlar. Ya da ona tam olarak işgal etmek demeyelim de, en azından suları bir test etmeye niyetliler. Zira Warlords of Draenor'un beta testi çok yakında başlayacak ve Blizzard da oyuncuları Beta Profil sekmesindeki Opt-In ayarlarının tam olduğundan emin olmaları için teşvik ediyor.

Yaklaşan betanın yanında, dijital ön-sipariş ve kutulu Collector's Edition detayları da yine çok yakında bizlerle olacakmış. Dahası, internet üzerinden Digital Deluxe versiyonunu alanların WoD'a özel pet ve mount'larına anında kavuşabileceklerini söylüyor Blizzard. BlizzCon'da Warlords of Draenor'u alan herkese tek bir karakterini anında 90'a çıkartma şansı tanınacağı duyurulmuştu hatırlarsanız. Normal ya da Digital Deluxe'ün satışa çıktığı andan itibaren bu özelliği de direk kullanıp ek paket gelene kadar yeni karakterinizle vakit geçirme şansına sahip olacaksınız.

Savaş davullarının sesi duyulmaya başlandı!
Blizzard'dan gelen son haber için ise biraz karışık duygular içerisindeyiz doğrusu. Oyuncuların BlizzCon'daki yoğun istekleri ve birden fazla paket alıp bir sürü karakteri 90'a çıkartma planlarını hesaba katarak, level 90 boost'unun Store'a ayrıca eklenebileceği açıklandı, ancak konuyla ilgili detaylar henüz belli değil ve önümüzdeki günlerde belli olacak.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 04:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Savaş davullarının sesi duyulmaya başlandı!
İlginizi Çekebilir