Scarlet Nexus çıkış dönemi belli oldu

Özgür Deveci 11.12.2020 - 14:08
Bandai Namco ve Tales tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Scarlet Nexus'un çıkış dönemi duyuruldu.

Oyunun dünyasının enleri dün akşam gerçekleşen The Game Awards etkinliğinde belli oldu. Bu yıla damgasına vuran The Last of Us Part II, Yılın Oyunu'da dahil olmak üzere birçok dalda ödülün sahibi oldu. Oldukça sönük geçen etkinlikte, ödül töreninin yanı sıra yeni oyun duyuruları ve oynanış videoları da gösterildi. Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde Scarlet Nexus adında yeni bir aksiyon rol yapma oyunu duyurulmuştu. Bandai Namco tarafından geliştirilen oyunun daha önce çıkış tarihi açıklanmamıştı. Ancak The Game Awards 2020 etkinliğinde Scarlet Nexus'un, 2021'in yaz aylarında piyasaya çıkacağı belirtildi.

PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkacak olan oyun, yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte ve 60 FPS kare hızında çalışacak. Buna ek olarak oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri, 1080p çözünürlükte ve 30 FPS kare hızında çalışacak. Oyunun PC sürümünü satın aldığınızda ise, sistem gereksinimleriniz yeterli olduğu sürece 4K çözünürlüğe ve 60 FPS kare hızına kadar çıkabileceksiniz.

Scarlet Nexus çıkış dönemi belli oldu

Scarlet Nexus, 2021'in yaz aylarında piyasaya çıkacak

Çok uzak bir gelecekte, insan beyninde, insanlara üstün duyusal güçler veren ve dünyayı bildiğimiz dünya olmaktan çıkaran psişik bir hormon keşfedildi. İnsanlık tam bu yeni çağa girerken, Ötekiler olarak bilinen, insan beynine aç çıldırmış mutantlar gökten inmeye başladı. Mutantlar geleneksel saldırı yöntemlerine karşı oldukça dirençliydiler, bu büyük tehditle savaşmak ve insanlığı korumak için olağanüstü önlemlerin alınması gerekiyordu.

Psişikler olarak bilinen, üstün duyusal yetenekleri olan kişiler, göklerden gelen saldırıyla mücadele etme fırsatımızdı. Günümüzde de, yetenekleri dolayısıyla psişikler aranır ve insanlığın son savunma hattı Ötekilerle Mücadele Birliği'ne (ÖMB) alınırlar. ÖMB'ye yeni katılmış, çocukken kendisini kurtaran seçkin psişik gibi olmayı hedefleyen Yuito Sumeragi rolüne bürünün. SCARLET NEXUS'ta telekinetik yetenekleriniz ile fütürist New Himuka şehrini keşfedin ve teknoloji ile psişik yetenekler arasında kalmış bir geleceğin sırlarını çözün.

Son olarak oyunun The Game Awards 2020 etkinliğinde yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 19:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scarlet Nexus çıkış dönemi belli oldu
İlginizi Çekebilir