Scarlet Nexus, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacak

Özgür Deveci 31.08.2020 - 11:25
Bandai Namco ve Tales tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Scarlet Nexus'un PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacağı belirtildi.

Bandai Namco ve Tales tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Scarlet Nexus'un PlayStation 5 ve Xbox Series X platformlarındaki çözünürlük ve kare hızı detayları açıklandı. Oyunun yönetmeni Kenji Anabuki tarafından yapılan açıklamada oyunun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte ve 60 FPS kare hızında çalışacağı belirtildi. Ek olarak oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinde, 1080p çözünürlükte ve 30 FPS kare hızında çalışacağı söylendi.

Oyunun PC sürümünü satın aldığınızda ise, sistem gereksinimlerini karşıladığınız sürece 4K çözünürlüğe ve 60 FPS kare hızına kadar çıkabileceksiniz. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için çıkışını gerçekleştirecek oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Gamescom 2020 etkinliğinde yayınlanan ikinci fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Scarlet Nexus, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacak

Scarlet Nexus, yeni nesil konsollarda 4K 60 FPS'i hedefleyecek

Çocukken kendisini kurtaran kişi gibi elit bir psionik olmak isteyen ve OSF'ye yeni katılan Yuito Sumeragi olarak oynayın. SCARLET NEXUS'ta psikokinesi yetenekleriyle donatılmış bir şekilde, New Himuka adlı fütüristik şehri keşfedin ve teknolojiyle psişik beceriler arasında kalmış Brain Punk geleceğinin gizemini ortaya çıkarın.

Özellikler

Kinetik Psişik Savaş - Psiko-kinetik yetenekleri kullanarak çevrenizdekileri en büyük silahınız haline getirin. Saldırı kombinasyonlarınızı oluşturmak ve düşmanlarınızı yere sermek için ortamdaki objeleri kaldırın, kırın ve fırlatın.

Others’ı Yok Edin - Gökyüzünden inen korkunç mutantlar, geleneksel saldırı yöntemlerine ve savunmalara karşı oldukça dirençli. Mutasyonlarının sebep olduğu dinmeyen acılarla birlikte, deliliklerini sakinleştirmek için canlı organizmaların beyinlerini ele geçirmek istiyorlar.

Brain Punk geleceğini keşfedin - Klasik anime ve batılı bilim kurgu yapımlarından aldığı ilhamı bir araya getiren fütüristik Japon şehrini keşfedin ve koruyun.

Derin Bir Hikaye Odaklı - Deneyim İkonik Tales of Vesperia'nın arkasındaki ekip tarafından yaratılıp kurulan bağlar, cesaret ve kahramanlık hakkındaki bu karmaşık hikayeye adımınızı atın.

Scarlet Nexus PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yayınlanan fragman ilginizi çekti mi? Gözünüze çarpan detayları yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 13:20
Grafiklere baktığımda sanırsın bir beyblade bir pokemon, digimon hissi uyandırıyor. Şu dönemde adamların yaptığı grafiğe bak. Gerçekçilik sıfır REAL istiyoruz
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 16:11
Usta bence senin oyunculukla uzaktan yakından alakan bile yok. Muhtemelen youtube de gameplay izleyen bir tipsin. Adı üstünde oyun oynuyoruz. Gerçeklik istiyorsan biraz sokağa çık insanlarla iletişim filan kur . İyi gelir.
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 14:24
La bi öl artık lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scarlet Nexus, PS5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS çalışacak
İlginizi Çekebilir