Scarlett Johansson, Black Widow filmiyle alakalı konuştu

Furkan Güler 20.10.2019 - 02:34
Veda vakti geldi.

Marvel sinematik evreninin önemli karakterlerinden bir tanesi olan Black Widow, Avengers Endgame ile birlikte sinematik evrene veda etmişti. Evreni Thanos'tan kurtarmak için dahil olduğu planda kendini feda eden karakter, hayranlarını oldukça üzmüştü. Scarlett Johansson tarafından canlandırılan Black Widow karakteri için ise yakın zamanda solo bir film yayınlanacak. 30 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek olan filmde Black Widow karakterinin gençliğine ve nasıl yollardan geçtiğine şahit olacağız. Scarlett Johansson ise katıldığı son etkinlikte film hakkında konuştu. Johansson, Black Widow filminin Marvel fanları için güzel bir veda filmi olduğunu açıkladı. Marvel sinematik evreninde son kez gözükecek olan ünlü oyuncu, filmin Marvel hayranlarını fazlasıyla mutlu edeceğini belirtiyor.

Scarlett Johansson, Black Widow filmiyle alakalı konuştu

Avengers Endgame filminde Iron Man ve Captain America karakterleri için güzel veda sahneleri hazırlayan Marvel, maalesef aynısını Black Widow karakteri için yapmamıştı. Diğer bir yandan Avengers ekibinde karakterin yerinin kim tarafından doldurulacağı ise merak konusu olmuş durumda. Her bir filmde genişleyen MCU hikayesi, bakalım nelere evrilecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 22.10.2019 09:33
''Iron Man ve Captain America karakterleri için güzel veda sahneleri hazırlayan Marvel, maalesef aynısını Black Widow karakteri için yapmamıştı.''

Çok merak ediyorum. Nasıl yapmalarını isterdiniz? Ciddiyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2019 04:50
Spider-Man ve Dr.Strange dolduracak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scarlett Johansson, Black Widow filmiyle alakalı konuştu
İlginizi Çekebilir