Sci-fi temalı Disintegration'ın açık betası bugün başlıyor

Ersin Kılıç 31.01.2020 - 12:40
Oyunun açık betası PC, PS4 ve Xbox One platformları için başlayacak

Yapılan kapalı betanın ardından Disintegration'ın açık betası da bugün başlıyor. Private Division ekibi tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yaz aylarında duyurusu yapılan Sci-Fi temalı Disintegration'ın bu betası PC dışında konsollarda da gerçekleşecek. PC sürümü Steam üzerinden yapılacak olan beta aynı zamanda PS4 ve Xbox One platformunda da aktif olacak. Firmanın oyun ve beta süreci ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

Sci-fi temalı Disintegration'ın açık betası bugün başlıyor

Disintegration’n multiplayer açık teknik betası bugün PS4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için hayata geçiyor. Açık beta bugün (31 Ocak, Cuma) Türkiye saati ile saat 21:00’da başlayıp 2 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 10:59’a kadar sürecek. Oyuncular açık beta boyunca oyunun tam sürümünde de bulunacak 3 heyecan dolu multiplayer modundan ikisini deneme şansını bulacak.

Bu hafta kapalı betaya katıldıysanız açık betaya da aynı uygulama üzerinden giriş yapabileceksiniz. Eğer ilk defa katlım gösterecekseniz size uygun platformdan (Steam, PlayStation ve Xbox Game Store) uygulamayı indirip katlım gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sci-fi temalı Disintegration'ın açık betası bugün başlıyor
İlginizi Çekebilir