Scorn çıkış tarihi sonunda açıklandı

Ersin Kılıç 13.06.2022 - 11:03
Alien tasarımlarından ilham alan korku FPS türündeki Scorn çıkış tarihi nihayet verildi. Xbox sunumunda oyunun yeni videosu da yayınlandı.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Scorn çıkış tarihi nihayet belli oldu. Dün akşam gerçekleşen Xbox & Bethesda sunumunda oyunun yeni oynanış videosu ile birlikte çıkış tarihi de 21 Ekim 2022 olarak açıklandı. Belli aralıklarla yeni ekran görüntüleri ya da kısa videoları ile karşımıza çıkan bir oyun, ilk olarak 2017 yılında karşımıza çıkmasına çıkmış ve resmi duyurusuna 2020 yılında kavuşmuştu. 

PC ve Xbox Series X için çıkacak olan oyunun Game Pass sistemine dahil olacağını da hatırlatalım. 

Scorn çıkış tarihi sonunda açıklandı

Scorn çıkış tarihi 21 Ekim olarak açıklandı

Oyunun yeni videosunda mekan tasarımlarının yanı sıra bazı aksiyon sahnelerine ve ara sahnelere yer verildiğini de görüyoruz. Alien (Yaratık) serisinden ilham alan bir yapıya sahip olan Scorn, aslında seri ile çok daha yakından bir bağı bulunuyor. Oyunu geliştiren ekip olan Ebb Software, geliştirme aşamasında Alien tasarımlarına da imza atan H.R. Ginger'ın tasarımlarından direkt olarak ilham almış. Zaten hem yaratık tasarımları hem de genel atmosfere, oyun alanına baktığımızda Alien tasarımı ile Oscar heykelciğini de kucaklayan H.R. Ginger 'dan fazlasıyla ilham alındığını görüyoruz.

FPS, macera ve korku unsurlarını bir araya getiren Scorn için yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2022 18:50
Balon
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scorn çıkış tarihi sonunda açıklandı
İlginizi Çekebilir