Scream filminin vizyon tarihi belli oldu

Özgür Deveci 19.11.2020 - 15:35
90'lı yılların en popüler korku filmlerinden biri olan Scream, on yıl aradan sonra geri dönüyor. Detaylar haberimizde!

Tekrar çığlık atmanın zamanı geldi. James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından senaryosu kaleme alınan beşinci filmin çekimleri tamamlandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü kitabın yazarı Williamson, yeni filmin başlığını açıkladı ve çekimlerin Kuzey Carolina'da tamamlandığını duyurdu. Scream ismiyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan film, 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona girecek.

Scream filminin vizyon tarihi belli oldu

Yeni Scream filminin çekimleri tamamlandı

Duyuruyu kişisel Twitter hesabı üzerinden yapan başarılı senarist "Yaklaşık 25 yıl önce, ilk Scream filminin senaryosunu yazdığımda ve Wes Craven onu hayata geçirdiğinde, bunun siz hayranlar üzerinde bırakacağı kalıcı etkiyi hayal bile edemezdim. Woodsboro'ya döneceğiniz ve yeniden korkacağınız için çok heyecanlıyım. Matt ve Tyler'ın çektiği filmden Wes'in gurur duyacağına inanıyorum. Neve, Courteney, David ve Marley ile yeniden bir araya gelmekten, yeni bir yapım ekibiyle birlikte çalışmaktan, çok değer verdiğim serinin yakında vizyona gireceğinden ve Wes'in mirasını sürdürmek için bir araya gelenlerle birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyuyorum. Ocak 2022'de görüşmek üzere." açıklamalarında bulundu.

Filmin oyuncu kadrosunda Neve Campbell , Courteney Cox, David Arquette'in yanı sıra Jenna Ortega, Dylan Minnette, Jack Quaid, Mikey Madison, Mason Gooding, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar gibi isimler bulunuyor. James Vanderbilt ve Guy Busick'in senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise, Ready or Not filminden tanıdığımız Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett oturuyor. Radio Silence'den Chad Villella ile Williamson'ın yönetici yapımcı olarak görev aldığı filmin yapımcılığını Spyglass Media Group, Project X Entertainment'tan Vanderbilt, Paul Neinstein ve William Sherak üstleniyor. Paramount, filmin vizyon tarihi olarak 14 Ocak 2022'yi belirledi.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler serinin yeni filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scream filminin vizyon tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir