Scum'ın farklı hatası! Karakterin penisi durup dururken büyüyor

Furkan Güler 12.11.2018 - 15:49
Bu hata nasıl ortaya çıktı?

İlk çıktığında büyük ses getiren ve kısa sürede yüksek satış rakamına ulaşan Scum'a geçtiğimiz hafta Wild Hunter güncellemesi geldi. Oyuna yeni içerikler ekleyen bu güncellemeyle birlikte oyunda bazı teknik hatalar da baş göstermeye başladı. Ancak bu hatalar arasında oldukça ilginç bir hata bulunuyor. Hataları birer birer düzelten geliştiriciler, son yayınladıkları yamanın ne içerdiğini açıkladı.

Scum'ın yeni hatası, oyundaki penisleri büyütüyor

Belirtilenlere göre Wild Hunter güncellemesi, oyunda bulunan karakterlerin penis boyutunu sebepsiz yere büyütüyormuş. Oyuna her bir girişte büyüyen penis boyu, Scum oyuncuları arasında dalga konusu oldu. Hatayı kısa süre içerisinde düzelten geliştiriciler, bunun önüne oyunun prestijini çizmemesi için geçti.

Son güncellemeyle oyuna yeni yay ve ok becerileri ekleyen geliştiriciler, ayrıca yeni müzik aletleri ve hayvanlar da ekledi. Ark'ın hayatta kalma mekaniklerine benzer mekanikler içeren yapım, maalesef oynanış tarafında kronik hatalar bulundurduğundan, büyük bir oyuncu kesimini kendine küstürdü. Bakalım ilerleyen dönemlerde oyuna ne gibi yenilikler gelecek? Hep beraber göreceğiz... Oyunu eğer dilerseniz Steam üzerinden oynayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2018 22:31
Video varmi .d
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2018 18:48
Saçmalamış yapımcılar ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Scum'ın ilginç hatası! Karakterin penisi durup dururken büyüyor
İlginizi Çekebilir