Sea of Solitude için çıkış fragmanı yayınlandı

Furkan Güler 5.07.2019 - 14:38
Oyun oldukça ilginç duruyor.

Bağımsız ekip Jo-Mei Games tarafından geliştirilen ve küçük bir kesim oyuncunun merakla beklediği Sea of Solitude için çıkış fragmanı yayınlandı. EA Games'in destekleriyle geliştirilen yapım, EA Originals listesinde bulunuyor. Ana karakter olarak genç ve yalnız bir kadını kontrolümüze veren oyun, hikaye anlatımıyla ön plana çıkmak istiyor.

Sea of Solitude için çıkış fragmanı yayınlandı

PS4, Xbox One ve PC platformunda Origin'de satılan oyunun tanıtım yazısı ise şu şekilde;

DUYGUSAL BİR SERÜVEN

Sea of Solitude, oyuncuları yalnızlığıyla baş etmeye çalışan Kay’in zihninden deneyimlenen, incelikli ve içten bir aksiyonlu maceraya çıkarıyor. Oyuncuların Kay’e yüzeyin altındakileri görebilmesi için yardım etmesi ve ona Sea of Solitude’da yaşanan karanlık ve aydınlık mücadelesinde rehberlik yapması gerekiyor.

BENZETMELERLE DOLU BİR DÜNYA

Kay’in serüveni ilerledikçe karanlık ve fırtınalı çevre dönüşmeye başlayarak aydınlık ve renkli parıltılar ortaya çıkıyor. Yükselip alçalan su seviyeleri onun ruhsal durumunu yansıtıyor, sular altında kalan şehirde oyuncuların keşfedeceği yeni alanlar ve yüzleşeceği yeni zorluklar açılıyor.

CANAVARLARLA YÜZLEŞİN

Fantastik yaratıklarla karşılaşın, puzzle’ları çözün ve kötü anıları silin. Her biri yalnızlığın getirdiği zorlukları yaşayan güzel ve korkutucu canavarlarla tanışın. Kay, bu canavarlarla yüzleşerek hem onlar hakkında bilgi edinecek hem de kendisini ve insan olmanın ne anlama geldiğini keşfedecek.

ÖZGÜN BİR EA OYUNU

EA Originals, tüm dünyadaki en tutkulu, bağımsız ve yetenekli oyun stüdyolarını sahneye çıkarıyor. Hayran bırakmayı ve ilham vermeyi seven, çok yaratıcı oyun geliştiricilerinin ortaya çıkardığı yenilikçi ve unutulmaz oyun deneyimlerini keşfedin.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2024 12:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2019 23:12
Ea ve bu tarz bir oyun. İlginç. Böyle mantıklı işlere para yatırıyormuydu bu adamlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2019 16:54
Ea dan beklenecek oyun değil. Harika gözüküyor ya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 5.07.2019 17:41
konsept falan baya hoş duruyor beğendim ben
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2019 14:55
güzelllLLLL
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Solitude için çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir