Sea of Thieves, The Game Awards töreninde sahneye çıkmış olacak.

Furkan Güler 4.12.2017 - 16:58
Oyunun çıkış tarihi bu sefer duyurulabilir.

The Game Awards adını alan Yılın Oyunu Ödülleri törenine artık çok yaklaştık. Onlarca kategoride oyunların ödül alacağı gece, video oyun dünyasının Oscar töreni gibi oluyor. Her sene düzenlenen etkinlikte oyunların ödül almasının yanı sıra, yeni oyunlar ve geliştirilmekte olan oyunlar hakkında yeni bilgiler elde edebiliyoruz. Geride bıraktığımız yıllarda duyurulan Sea of Thieves, ilk duyurulduğunda oyuncular üzerinde büyük bir heyecan uyandırmayı başarmıştı. Video oyun tarihinin en köklü geliştiricilerinden olan Rare'ın yaptığı oyun, korsan temasında oyunculara macera ve keşif öğeleri sunuyor.

Sea of Thieves, The Game Awards töreninde gösterilecek

Gemi savaşlarına da büyük önem veren oyunda, PC ve Xbox One arasında çarpraz platform desteği de bulunuyor. The Game Awards töreninde sahne alacak olan oyun için bu sefer net bir çıkış tarihi verilmesi bekleniyor. Yıllardır geliştirilme sürecinde olan oyunun nasıl bir halde olduğunu merak ediyoruz. Su efektleri konusunda PUBG'ye  de yardım eden Rare, Microsoft için ayrı bir konumda bulunuyor. Şu sıralar üretimi durdurulan Kinect'in geliştirilmesinde yardım eden Rare'ın tecrübesi bakalım Sea of Thieves'e nasıl yansımış?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2017 21:17
ubinin korsan oyunu ( ac4 ) şuana kadar gelmiş geçmiş en sağlam korsan oyunudur yeni çıkacak oyunda muhtemelen sağlam bir yer edinir piyasada kendine ama,su yavaştır insanların hareket kabiliyeti sınırlı bence 2. bir multiplayer vakası olacak ubi için
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves, The Game Awards töreninde sahne alacak
İlginizi Çekebilir