Sea of Thieves, Windows 10'da büyük bir başarı elde etti

Furkan Güler 29.03.2018 - 13:11
Geliştiriciler oyunun gidişatından memnun

Geçtiğimiz hafta oyuncuların karşısına çıkan Sea of Thieves'in 2 milyon oyuncuya kadar ulaştığı ortaya çıktı. Korsancılık teması sayesinde oyuncuların ilgisini çeken yapım, daha şimdiden güzel satış rakamlarına ulaşmış gibi gözüküyor. Çünkü Microsoft'un açıkladığı bilgiye göre Sea of Thieves, aradan bir hafta geçmesine rağmen Windows 10'un en iyi birinci parti oyunu haline gelmiş. Xbox One ve Windows 10 platformunu bir araya getiren geliştiriciler, kurdukları ekosistemin meyvelerini yavaş yavaş yemeye başladı.

Sea of Thieves, güzel bir başarı elde etti

Sekizinci jenerasyon konsol neslinde Sony'e karşı kaybeden Microsoft, artık hazırlıklarını dokuzuncu jenerasyon konsol nesli için başlattı. Gelecek jenerasyonda neler göreceğimiz şimdilik belli değil. Ancak Microsoft kanadında tekrar PC ve konsolun bir arada olduğu bir sistem ile karşılaşacağımız aşikar.

Diğer bir yandan Microsoft 400 bin kişinin Xbox Live platformuna Sea of Thieves sayesinde ilk defa girdiğini belirtti. Bunun firma için güzel bir başlangıç olduğunu söylemezsek olmaz. Son olarak oyunda yaşanan içerik sıkıntısından haberdar olan Rare, ilerleyen dönemlerde daha başka güncellemeler bu sorunu çözeceğini belirtiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2018 21:34
game pass ile beleş oynanabiliyor şaşırmamak lazım 2 milyon oyuncuya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves, Windows 10'da büyük bir başarı elde etti
İlginizi Çekebilir