Sea of Thieves'e yeni görevler ve PvP sistemi gelecek

Furkan Güler 3.01.2019 - 14:38
Rare yapımcısı oyun hakkında konuştu.

Geçtiğimiz senenin bahar ayında piyasaya sürülen Sea of Thieves, çıktığı dönemde pek fazla içeriğe sahip olamasa da, bu açığını zaman içerisinde kapattı. Yeni görevler ve hazine avları ile oyuncuları uzun bir süre oyalayan yapıma yakında büyük bir güncelleme daha gelecek. Oyunun yapımcısı Joe Neate, yabancı basın ile yaptığı röportajda PvP içeriklerini oyuna ekleyecek olan Arena güncellemesinin yakında oyunculara sunulacağını söyledi. Arena'nın basit bir PvP sistemi olmayacağını belirten yapımcı, rekabet unsuruna oldukça dikkat ediyor.

Sea of Thieves'e yeni güncellemeler gelecek

Diğer bir yandan oyuna eklenecek olan yeni görevler, eski görevlerden daha farklı olacak. Yeni görevlerin oldukça uzun olacağını söyleyen yapımcı, bu görevlere hikayelerin dahil edileceğini belirtti. Hali hazırda Sea of Thieves'in dünyasında oturmuş bir hikaye bulunmuyor. Belki de bu açık böylelikle kapatılır.

Oyuncu sayısı açısından yapımcısını memnun ettiği tahmin edilen Sea of Thieves, Game Pass sisteminde bulunuyor. Yani oyunu satın almadan aylık cüzi bir ücret ile oynayabilirsiniz. Xbox One platformunun yanında PC platformunda da bulunan yapım, bakalım ilerleyen dönemlerde daha nasıl değişecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2019 08:53
Oyun ilk çıktığında da içerik açısından gayet yeterliydi. Basınlarım oyuncuyu manipüle ettiğini düşünüyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2019 23:24
Hikayesiz oyun mu olur? Tamam ben yapayım, tamam onu alıp, oraya götüreyim, işte bütün binalara girip silah, eşya arayayım ama neden? Kızı kurtarmam lazım veya dünyayı, bir şey yüzünden bunu yapıyor olmam lazım. Sonuç olumlu ya da olumsuz olabilir, virüs yayılabilir fakat mutlaka bir kurgu olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'e yeni görevler ve PvP sistemi geliyor!
İlginizi Çekebilir