Sea of Thieves'in açık dünyasını anlatan bir video daha yayınlandı

Furkan Güler 19.01.2018 - 11:30
Oyunun açık dünyası beklediğinizden daha geniş.

Sea of Thieves ile birlikte nihayet güzel bir korsancılık oyununa kavuşuyoruz. Video oyun dünyasının tecrübeli geliştiricilerinden olan Rare'ın yeni oyunu, Microsoft'un desteği ile birlikte Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Bazı efektler konusunda Playerunknown's Battlegrounds'a da yardım eden Rare'dan oyuncular oldukça umutlu durumda. Yayınlanan yeni videoda ise oyunun sanat yönetmeni olan Ryan Stevenson, oyunun açık dünyasını bizlere anlatıyor.

Videoda gördüğümüz kadarıyla oyunda kaza yapmış gemiler, korkutucu ve gizemli mağaralar ve tapınaklar ile karşılaşacağız. Ayrıca oyunun hikayesinin açık dünya ile bağlantılı olacağı söyleniyor. Yani hikaye sadece metinlerden oluşan bir yapıda olmayacak. Hikayeye dair gideceğimiz mekanların nasıl olacağını daha şimdiden merak ediyorum. Tema olarak oldukça hoş duran Sea of Thieves, co - op ve rekabetçi oynanış mekanikleri ile duyurulduğu ilk günden itibaren oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı.

Xbox One X desteği sayesinde 4K desteği de olacak olan oyun, aynı zamanda 20 Mart 2018 tarihinde PC oyuncuları ile de buluşacak. Eğer oyunu denemek isterseniz 24 Ocak tarihinde kapalı betaya katılabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2018 16:10
Oyunun fiyatı 260TL. Microsoft Store de ön siparişe açık. Sizce de uçuk bir rakam değil mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in açık dünyasını anlatan yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir