Sea of Thieves'in büyük güncellemesinin çıkacağı tarih açıklandı

Furkan Güler 19.05.2018 - 01:48
Bu güncelleme sayesinde oyuna geri dönmek isteyebilirsiniz.

Korsan teması sayesinde oyuncuların ilgisini çeken Sea of Thieves, çıktığı günden bu yana hızlı bir şekilde oyuncu kaybetse de geliştiriciler oyunu bırakan oyuncuları geri kazanmak istiyorlar. Bu yüzden oyunu devamlı olarak güncelleyeceklerine dair sözler veren geliştiriciler, oyunun ilk büyük güncellemesini yakında yayınlayacak. 29 Mayıs tarihinde Hungering Deep isimli büyük güncellemenin oyunculara sunulacağını belirten Rare ekibi, bu güncelleme sayesinde oyuna onlarca saatlik içeriğin ekleneceğini belirtti.

Sea of Thieves'in ilk büyük güncellemesi belli oldu

Büyük deniz canavarlarını oyuna ekleyecek olan Hungering Deep güncellemesinin kendine özel bir hikayesinin olacağı açıklandı. Rare ekibi hikaye hakkında şu anda herhangi bir girişimde bulunmadı. Bu durumu ise oyuncuların güncellemede yaşayacakları heyecanın öldürülmemesine bağlıyorlar. Xbox One ve Windows 10 yüklü PC'lerde bulunan oyunun, aynı zamanda çapraz platform desteğine de sahip olduğunu belirtelim. Game Pass üzerinden satılan oyunu aylık 30 TL ödeyerek oynamak mümkün durumda.

Eğer arkadaşlarınız ile oynamak için güzel bir co - op oyun arıyorsanız, Sea of Thieves sizin ilacınız olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2018 12:07
ne şişirmişlerdi bu oyunuda patladı gitti esamesi okunmuyor microsoft elini attığını kurutuyor hala xboxu ve windowsu nasıl tamamen batıramadılar şaşıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in ilk büyük güncellemesi ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir