Sea of Thieves'in betası LoL, Pubg ve Fortnite oyunlarını geçti

Furkan Güler 26.01.2018 - 11:29
Oyun daha beta sürecinde önemli bir başarı elde etti.

Sea of Thieves sayesinde nihayet korsan temalı açık dünyaya sahip bir oyuna kavuşuyoruz. Oldukça geniş açık dünyası ve eğlenceli oynanış mekanikleri ile oyuncuların gönlünde taht kuran Sea of Thieves, sahip olduğu grafikleri ile rakiplerini kıskandırıyor. 24 Ocak tarihinde başlayan oyunun kapalı betası, ilgi çekici bir başarıya imza atmış durumda. Geride bıraktığımız akşam Sea of Thieves, Twitch.tv'nin izlenme sayılarında League of Legends, Playerunknown's Battlegrounds ve Fortnite oyunlarını geride bıraktı. Özellikle yayınların en çok izlendiği saatte rakiplerini geride bırakan başarılı yapım için, yayında oynanacak iyi bir oyun olduğun söyleyebiliriz.

Sea of Thieves'in kapalı betası LoL, Pubg ve Fortnite'ı geçti

Sea of Thieves, geride bıraktığımız gün Twitch'te adeta rakip tanımadı

Diğer bir yandan Twitch'in en çok izlenen yayıncısı LIRIK'in de bu başarıya büyük bir katkısı bulunuyor. Düzenli bir şekilde 60,000 civarında izleyiciye hitap eden başarılı yapımcı, akşam boyunca Sea of Thieves'i canlı yayında oynadı. Tüm bunların yanında geliştirici ekip Rare'in, oyun tam sürüme geçtiğinde bizlere nasıl içerikler sunacağını merak ediyoruz. Umarız güzel içerikler ile beraber oyunun yeniden oynanabilirliği sürdürülebilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
EmreKLC
EmreKLC 26.01.2018 22:25
Summit1g yi niye es geçtiniz anlamadım adam 80k izleyiciyle boostladı dün kategoriyi :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2018 19:02
monster hunterda geçti onuda haber yaparsınız gördüğüm en anlamsız haber bu olabilir zaten yeni çıkacak beklenen oyunları genellikle lirik, summit gibi insanlar oynadığı için 1. oluyor köpeğin insanı ısırması muhabbeti gibi bu yaptığınız haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in kapalı betası LoL, Pubg ve Fortnite'ı geçti
İlginizi Çekebilir