Sea of Thieves'in son güncellemesi, oyuncuların dikkatini çekti

Furkan Güler 7.02.2019 - 11:58
Oyuncu sayısı ikiye katlandı!

Xbox One tarafının eğlenceli co op ve macera oyunu Sea of Thieves, geçtiğimiz sene piyasaya çıktı. Çıktığı ilk haftada sükse yapan ancak sonrasında içerik azlığı yüzünden oyuncu kaybeden yapıma yeni içerikler gelmeye devam ediyor. Keşfedilecek yeni mekanların yanında oyunun son güncellemesiyle birlikte oyuncuların kendi aralarında kapışması için oyuna yeni mekanikler eklendi. Oyunun PvP mekaniklerini genişleten yapımcı ekip, böylelikle oyuncuların oyun içerisinde daha fazla vakit geçirmesine sebep oluyor.

Sea of Thieves'in yeni güncellemesi oldukça güzel

Oyunun geliştiricisi ise Shrouded Spoils güncellemesinden sonra Sea of Thieves oyuncularının neredeyse iki kat arttığını belirtti. Görünüşe göre böylesine bir artışı, geliştiricilerin kendisi de beklemiyormuş. PC platformunda da bulunan Sea of Thieves, Xbox One ile çapraz platform desteği de sunmakta.

Xbox Game Pass'te yer alan oyunu satın almadan aylık abonelik sistemiyle deneyebilirsiniz. Ayrıca Xbox Game Pass'e henüz hiç abone olmadıysanız, ilk ayınızın oldukça indirimli olacağını belirtelim. Yeni gelen güncellemeleri ücretsiz veren Rare ekibi, bakalım oyunu daha ne kadar destekleyecek? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in son güncellemesi, oyuncuların dikkatini çekti
İlginizi Çekebilir