Sea of Thieves'in teknik alfa testi bu hafta sonu başlıyor

Furkan Sakoğlu 17.05.2017 - 12:49
Tabi bizde katılacak şans nerede?
Şirin grafikleri, ilgi çekici konusu, açık dünyası ve çevirimiçi özellikleri ile PC ve Xbox One platformlarının en çok beklenen yapımlarından biri olan Korsan temalı Sea of Thieves, uzun mu uzun bir süredir geliştirilmeye devam ediyor. Bu kadar uzun bir geliştirme sürecinin ardından, Microsoft'un da ciddi anlamda bel bağladığını tahmin ettiğimiz Sea of Thieves'in teknik alfa testi ise bu hafta sonu PC platformunda başlıyor.

Sea of Thieves'in teknik alfa testi bu hafta sonu başlıyor
Şuan için yalnızca 1000 kişinin davet edileceği teknik alfa testindeki ana amaç PC platformunda oyunun kontrollerini ve farklı sistemlerdeki performansını test etmek. Şuan için Microsoft ne yazık ki teknik alfa testine başvurmamız için bir sayfa hazırlamış değil. Yani büyük ihtimalle test davetiyeleri tamamen Microsoft'un elinden geçecek ve belirli kişilere gönderilecek. Ancak Microsoft ilerleyen dönemlerde daha fazla testin de müjdesini vermiş bulunuyor. Bakalım Sea of Thieves'in testleri nasıl geçecek?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 18:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2017 14:29
Ben yaklaşık 2 aydır teknik alfadayım(xone) her çarşamba serverlar 3 saatligine açılıyor bazende haftasonları yeni güncellemelerle açılıyor. Pc davetleride yine innsider programı havuzunda halihazırda bulunanlara veriliyor(birkaç şart var tabi). Innsider programına sizde dahil herkes katılabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in teknik alfa testi bu hafta sonu başlıyor
İlginizi Çekebilir